شهردار شیراز از بهرهبرداری و افتتاح مجتمع بزرگ فرهنگی ورزشی خیابان کارگر شیراز تا دو سال آینده خبر داد. به گزارش شیراز۱۴۰۰،کلنگ مجتمع ورزشی و فرهنگی و نخستین استخر استاندارد بینالمللی شهرداری شیراز با حضور پرشور مردم و مسئولان منطقهای در خیابان کارگر به زمین زده شد.
علیرضا پاکفطرت عصر امروز در آئین کلنگزنی مجتمع ورزشی و فرهنگی و نخستین استخر استاندارد بینالمللی شهرداری شیراز با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و تشکر از تمامی مسئولان که در این راستا تلاش کردند اظهار داشت: تملک زمین این پروژه بسیار سخت بود و مشکلات بسیاری به همراه داشت.
وی با بیان اینکه این مجتمع برای مردم اصیل شیراز ساخته میشود و امیدواریم هر چه زودتر به بهرهبرداری برسد افزود: تنها ۲۰ درصد درآمد مناطق ۱ و ۶ که از جمله مناطق برخوردار شیراز هستند در همان مناطق و مابقی درآمد آنها در مناطق محروم و کمتر برخوردار شهر هزینه میشود.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه توسعه متوازن محلههای شهر سبب ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین محلهها میشود خاطرنشان کرد: اگر مردم و جوانان ما تعصب و عرق نسبت به محله خود داشته باشند هم خودشان رشد میکنند و هم سبب رشد و توسعه شهرشان میشوند.
پاکفطرت با بیان اینکه زندگی آپارتماننشینی سبب کم شدن علاقه مردم و تعصبشان نسبت به شهر و محله خودشان شده است تصریح کرد: این تعصب و علاقه به شهر و محله با احیای مناسب محلات باید احیا شود و شورای اسلامی شهر شیراز نیز با همین رویکرد تلاش میکند.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد زورخانه در تمامی محلههای شهر شیراز بیان کرد: ورزش پهلوانی مادر تمام ورزشهاست و سبب تقویت روحیه علاقه و تعصب نسبت به همنوعان و نسبت به محلات میشود و باید در این مجموعه نیز یک زورخانه طراحی و ساخته شود.
حجتالاسلام علیرضا حدائق، مدرس حوزه علمیه منصوریه شیراز، نیز در این آئین از شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برای ساخت چنین مجموعه بزرگ و ارزشمندی در محله کمتر برخوردار شیراز تشکر کرد و اظهار داشت: ایمان به خدا و تربیت اعتقادی مردم و خدمت به مردم از بهترین ویژگیهای افراد در جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه نگاه شهردار شیراز به منطقه جنوب شهر بسیار ارزنده است گفت: حتی در اسلام نیز تأکید شده است که خمس را از اغنیا بگیرید و خرج محرومان کنید و باید بخشی از درآمدهای متمولان در نقاط محروم شهر هزینه شود نه اینکه پول هر منطقه در همان منطقه شود چرا که با این روش روز به روز اغنیا غنیتر و فقرا فقیرتر میشوند و با این دیدگاه نمیتوان شهر را عادلانه توسعه داد و به مردم خدمت کرد.
محمدرضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز نیز درباره این پروژه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال بررسیهای میدانی و نیازسنجیهای صورت گرفته در سطح شهر خیابان کارگر شیراز برای ساخت این مجموعه بزرگ ورزشی و فرهنگی در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه بحث تملک زمین آن در دو سال به سرانجام رسید افزود: شهرداری بخشی از این زمین را به مجتمع تجاری و بخشی دیگر را به مجتمع ورزشی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل میکند.
هاجری با اشاره به اینکه شهرداری شیراز استخری استاندارد ندارد خاطرنشان کرد: در واقع کلنگ اولین استخر کامل، جامع و استاندارد شهرداری شیراز به زمین زده شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه این مجتمع تمامی نیازهای فرهنگی و ورزشی مردم منطقه دو و حتی دیگر مناطق را پاسخگو است تصریح کرد: در این منطقه بیش از ۱۸۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکنند و ساخت چنین مجتمعی در این منطقه ضرورت دارد.
ترابی، عضو شورای شهر شیراز، نیز در این آئین با بیان اینکه چنین مجتمعهایی محرک بافتهای فرسوده است و زمینه توسعه آنها را فراهم میکند اظهار داشت: از شهردار توقع داریم با چنین پروژههایی مردم را برای شرکت و همکاری در پویایی بافت تحریک کند.
این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هزار و ۴۴۰ متر مربع و در سه فاز ساخته میشود و هزینه تملک زمین آن برای هر متر مربع ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بوده است.
از نظر مشخصات فنی پروژه در فاز اول در زمینی به مساحت ۸۵۲ متر مربع با کاربری تجاری، فرهنگی و زیربنای ۴ هزار و ۲۶۰ متر مربع شامل ۴۳ واحد تجاری، فرهنگی، کافی شاپ و یک void مرکزی در سه طبقه و ۵۱ واحد پارکینگ در دو طبقه، زیرزمین به همراه اتاقهای تاسیسات و سرویس بهداشتی ساخته میشود.
فاز دو مجتمع که دارای مساحت ۲ هزار و ۷۸۹ مترمربع است شامل استخر استاندارد بینالمللی به ابعاد ۲۶ در ۵۰ متر میشود و مجموعه استخر کودکان، استخر معلولان و جانباران و مجموعه کامل سونا، جکوزی، سونای خشک و تر، رستوران، کافی شاپ، فروشگاه عرضه محصولات ورزشی، سالن کنفرانس، سالن بدنسازی مجهز، سالن کشتی، سالن تکواندو، به همراه کلاسهای آموزشی به مساحت ۶۹۰ متر مربع در دو طبقه را در بر میگیرد.
فاز سه این مجموعه شامل یک سوله چند منظوره به همراه فضای جانبی و زمین چند منظوره والیبال، فوتسال، هندبال و بسکتبال به مساحت یک هزار و ۱۴۵ متر مربع است.
ممنون از شهرداری ولی جای یه سئوال برای من مونده نوشتن ۸۰ در صد بودجه مناطق ۱ و ۶ خرج دیگر مناطق می شود این درست نیست درحالی که خود مناطق ۶ و ۱ دارای هزاران مشکل است که عملا با جرات میتونم بگم شهرداری خرجی نمیکنه نمونش معالی اباد شما هیچ منظر زیبایی که شهرداری ساخته باشه در اون منطقه نمیبینید و بسیار نازشتی ها و کمبود ها رو داره درحالی که پر درامد ترین منطقه هست حتی از زشت ترین و کثیف ترین اتوبوس های شهری در این منطقه تردد میکنن اگه راست میگن ملک های ابتدای معالی اباد رو که باعث ترافیک هست خریداری کنند تا اون ترافیک زشت ونابهنجار نباشه یک مسجد زیبا در یکی از اون زمین های باید در مجتمع های معالی اباد بسازن و اون مسجد رو انتقال بدن چه خرجی شهرداری برای اون مناطق میکنه فقط پول در میاره معالی اباد هنوز یک پیاده روی زیبا و یکسان و از مبلمان شهری محروم بنظرم باید جز مناطق محروم حساب بشه
در منطقه یک هم همینه نمونش خیابان عفیف اباد با اون وضع اسفناک نه پیاده روی مناسب و نه مبلمان شهری زیبا فقط پول در میارن
در حالی که اکثر مناطق محروم شیراز رو مهاجرین تشکیل میدن من مخالف توسعه دیگر مناطق شهری نیستم ولی نباید دیگه خود مناطق درامد زا هم فراموش بشن مانند استان خوزستان که فراموش شده
کاملا حرف شما درسته و این که آقای شهردار دائما این حرفارو تکرار میکنه درست نیست توجه به سایر مناطق شهری کار خوبیه ولی شهرداری کاری برای مناطق ۱ و ۶ نکرده که با افتخار از خرج کرد فقط ۲۰ درصد از درآمد اون مناطق در خودشون میگه! خیابان زرگری اگه زیبا نباشه یعنی شیراز یبا نیست اگه معالی آباد زیبا نباشه یعنی شیراز زیبا نیست! از ۴ راه زرگری تا فلکه قصرالدشت باید با تراکتور بری ! اگر در لاین کندرو حرکت کنی احتمال پرواز کردن خودرو از روی پل های نا هم سطح کوچه هایی که به خیابان متصل شده اند ۱۰۰ درصد متصور است!!! جناب پاک فطرت توسعه همگون بسیار مسئله نیکو و خوبیه ولی عدم توجه به مناطق برخوردار شهر با این بینش که باید نقاط کم برخوردار از قبل نقاط برخوردار آباد بشن هم درست نیست همونطوری که دوستان اشاره کردند الان پیاد رو های خیابان قانی و انقلاب و نادر و مناطق شرقی شیراز بسیار بسیار زیباتر و بهتر از نقاط غربیه و اگر این امر برای شهرداری باعث فخر و مباهاته برای ما مردم مایه نخوت و نگرانی و این در صورتیه که شهرداری عملا کاری برای زیبا سازی منماطق ۱ و ۶ نکرده
آقای پاک فطرت بایدِ این طرز فکر شما تسلیت گفت ! همین خرج کرد در آمد منطقه ۱ در نقاط دیگر شهر باعث شده که جداول و پیاده روهای این منطقه در بدترین وضع قرار دارد شهردار هم هیچ اهمیتی نمیده بخصوص از سر عفیف آباد تا فلکه قصردشت. چون نام منطقه برخوردار و آدمهای پولدار روی این خیابان است مسئولان حتا یک کف فرش پیاده رو را هم از این منطقه دریغ میکنند تا به نوعی مستکبرین از خدا بی خبر را بکوبند!!
خیابان کارگر سمت کجا میشه؟
واقعا معابر معالی آباد و قصرودشت و زرگری و ستارخان افتضاح هستند