سامانه راداری جستجو و کنترل سه بعدی قمر قابلیت رهگیری بیش از صد هدف تا فاصله ۴۵۰ کیلومتری از ارتفاعات پست تا بلند اعم از جنگنده ها و پهپادها و انتقال اطلاعات آنها به شبکه پدافندی را داراست. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از فارس، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از ۱۶ دستاورد دفاعی در صنایع الکترونیک شیراز و صنایع دفاع الکترونیک رونمایی کرد.
سامانه راداری آتش یاب بشری با قابلیت کشف و ردگیری انواع سلاح های آتشبار نیمه سنگین و سنگین و فراهم کردن زمینه توانایی اقدام در شرایط جنگ الکترونیک، سامانه راداری جستجو و کنترل سه بعدی قمر با قابلیت رهگیری بیش از ۱۰۰هدف تا فاصله ۴۵۰ کیلومتری از ارتفاعات پست تا بلند اعم از جنگنده ها و پهپادها و انتقال اطلاعات آن ها به شبکه پدافندی و سامانه تصویربرداری «ابصار» قابل نصب بر روی جنگنده ها و پهپادها از مهم ترین این طرح ها بود.
امروز همچنین با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خط تولید تجهیزات هدایت و ناوبری هوایی و فرودگاهی شامل سامانه MLAT و سامانه های جمع آوری اطلاعات الکترونیکی، راداری و مخابراتی الینت و کامینت به بهره برداری رسید.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم بهرهبرداری از این طرح ها با بیان اینکه با تلاش متخصصان توانمند صنایع الکترونیک در شیراز تجهیزات مورد نیاز نیروهای مسلح در بخش های مختلف تولید میشود، گفت: مهمترین دستاورد این مجموعه ساخت انواع رادارها است که امکان کشف و رهگیری تهدیدات و دفاع از کشور را فراهم می کند.
دهقان افزود: تاکنون رادارهای ارتفاع پست و رادارهای کشف تا برد ۵۰۰ کیلومتر در صنایع الکترونیک شیراز به مرحله تولید انبوه رسیده اند. وی با بیان اینکه بومی سازی فناوری سیستم های ناوبری هواپیماهای جنگی دیگر دستاورد صنایع الکترونیک شیراز بوده است، اظهار داشت: در زمینه نرم افزاری نیز برای مقابله با جنگ الکترونیک دشمن به پیشرفت های قابل ملاحظه ای دست یافته ایم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: سامانه های جمینگ، کامینت و الینت نیز امکان شناسایی موقعیت دشمن در میدان های درگیری و رادار تشخیص محل آتش و نیز کشف محل شلیک توپخانه دشمن و خمپاره ها را فراهم می کند و در کسری از ثانیه نیروهای خودی می توانند پاسخ لازم را به اقدام دشمن بدهند.
به امید روزی که شیراز در زمینه الکترونیک به جایگاه واقعی خود برگردد و به امید روزی که کارخانجات مخابراتی راه دور مجدد فعال شود
این ظرفیت بزرگ در شیراز به عنوان قطب الکترونیک کشور وجود داره اونوقت یه بنده خدایی میگه ما تو کشاورزی پتانسیل داریم!ساخت یک قطعه کوچک در یک زمان کوتاه به اندازه ۲۰ تن گندم با اون همه مشقت از لحاظ ریالی به مراتب توجیه پذیر تر و درامد زا تره! ولی کو گوش شنوا! این رفته تو گوش مسئولان: گندم بکارید استقلال درو کنید!!!
کاش بجای شنیدن خبر، دستگاه های خمپاره یاب! شاهد دیدن تولیدات مفیدی در اتوماسیون صنعتی، کشاورزی، حتی خودروهای هوشمند بودیم.
متاسفانه بخشی از مسئولان و سرداران هنوز در فضای ربع قرن گذشته زندگی می کنند و هنوز ندیده اند که امنیتی که از کل این پیشرفتهای نظامی کسب می شود به اندازه یک هفته مذاکره نخبگانی مانند ظریف نمی شود.
پیشرفت نظامی جای بسیار خوب است، اما نه برای کشوری که طبق آمار ۴۰ میلیون بیکار و اقتصادی ورشکسته وابسته به نفت و… دارد.
برای تخریب چنین کشوری، خمپاره و توپخانه لازم نیست. همین که با یک امضا نفت تحریم شود، کشور به زانو در می آید!