تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

47

برخورد قانونی با تبلیغ‌کنندگان دیوار نویس

  • کد خبر : 6252
  • 04 دی 1392 - 14:32

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: با تمام کسانی که اقدام به تبلیغات غیر مجاز و دیوارنویسی، می‌کنند منتظر برخورد قانونی و شدید باشند.به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، رمضان امینی، چهارشنبه چهارم دی‌ماه در جمع خبرنگاران افزود: هیچ فرد یا گروهی اجازه انجام تبلیغات به شکل دیوارنویسی را بدون داشتن مجوزهای لازم، ندارد.

امینی یکی از مشکلات شیراز را تبلیغات به شکل دیوارنویسی دانست و گفت: ما مخالف فعالیت‌اقتصادی و پویایی اقتصادی نیستیم اما هر اقدامی باید در چهارچوب قانون فعالیت‌ها را سامان‌دهی کرد.وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات دیوارنویسی در شیراز مربوط به اجاره دهندگان خانه‌های مبله است، تصریح کرد: افرادی که تمایل دارند منازل خود را به شکل مبله اجاره دهند، باید طبق قانون و مقررات مربوطه این کار را انجام داده و تبلیغات را نیز در چهارچوب قانون دنبال کنند.

امینی گفت: از تمام شماره تلفن‌های موجود در تبلیغات غیر مجاز موجود در شیراز، مستندسازی شده و با ارسال پیامک به این افراد ۴۸ ساعت مهلت داده می‌شود تا به واحد حقوقی معاونت اجرایی شهرداری شیراز مراجعه کنند.

وی با اشاره به اجرای طرح پاکسازی دیوارنویسی در مناطق مختلف شهرداری شیراز، ‌ گفت: با هماهنگی و همکاری مطلوب دستگاه قضایی، شماره‌تلفن‌های همراه موجود در تبلیغات دیوارنویسی غیرمجاز، در اختیار مقام قضایی قرار می‌گیرد تا پس از صدور دستور، به شرکت مخابرات جهت مسدود کردن، ارسال شود.امینی تصریح کرد: براساس قانون و با دستور مقام قضایی از فعالیت این افراد جلوگیری می‌شود و در صورت تداوم، دستگاه‌های ذیربط نسبت به پلمپ منازل اقدام خواهند کرد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=6252

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. قطعا جریمه های نقدی و زندان برای این مفت خور های مبلغ منزل مبله که تمام شهر را به گند کشیده و چهره بسیار زشتی را متحمل و متوجه شهر کرده اند، کم خواهد بود و حکم آنها نباید کمتر از اینها باشد……. حکم های سنگین تر نیاز است که درس عبرت شود.

    حق و حقوق مردم چیز کوچکی نیست….

  2. درسته این اقدامات کافی نیست ولی برای شروع بد نیست

  3. متاسفانه مدیریت تبلیغات شهری توسط شهرداری شیراز بسیار ضعیف است

  4. فکر نمیکنم عرضه برخورد داشته باشن اگه داشتن تو این مدت با این پدیده زشت برخورد میکردن

  5. هر جریمه که بزارن کمه واسه اینا