تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

43

برخورد قانونی با تبلیغ‌کنندگان دیوار نویس

  • کد خبر : 6252
  • 04 دی 1392 - 14:32

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: با تمام کسانی که اقدام به تبلیغات غیر مجاز و دیوارنویسی، می‌کنند منتظر برخورد قانونی و شدید باشند.به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، رمضان امینی، چهارشنبه چهارم دی‌ماه در جمع خبرنگاران افزود: هیچ فرد یا گروهی اجازه انجام تبلیغات به شکل دیوارنویسی را بدون داشتن مجوزهای لازم، ندارد.

امینی یکی از مشکلات شیراز را تبلیغات به شکل دیوارنویسی دانست و گفت: ما مخالف فعالیت‌اقتصادی و پویایی اقتصادی نیستیم اما هر اقدامی باید در چهارچوب قانون فعالیت‌ها را سامان‌دهی کرد.وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات دیوارنویسی در شیراز مربوط به اجاره دهندگان خانه‌های مبله است، تصریح کرد: افرادی که تمایل دارند منازل خود را به شکل مبله اجاره دهند، باید طبق قانون و مقررات مربوطه این کار را انجام داده و تبلیغات را نیز در چهارچوب قانون دنبال کنند.

امینی گفت: از تمام شماره تلفن‌های موجود در تبلیغات غیر مجاز موجود در شیراز، مستندسازی شده و با ارسال پیامک به این افراد ۴۸ ساعت مهلت داده می‌شود تا به واحد حقوقی معاونت اجرایی شهرداری شیراز مراجعه کنند.

وی با اشاره به اجرای طرح پاکسازی دیوارنویسی در مناطق مختلف شهرداری شیراز، ‌ گفت: با هماهنگی و همکاری مطلوب دستگاه قضایی، شماره‌تلفن‌های همراه موجود در تبلیغات دیوارنویسی غیرمجاز، در اختیار مقام قضایی قرار می‌گیرد تا پس از صدور دستور، به شرکت مخابرات جهت مسدود کردن، ارسال شود.امینی تصریح کرد: براساس قانون و با دستور مقام قضایی از فعالیت این افراد جلوگیری می‌شود و در صورت تداوم، دستگاه‌های ذیربط نسبت به پلمپ منازل اقدام خواهند کرد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=6252

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. قطعا جریمه های نقدی و زندان برای این مفت خور های مبلغ منزل مبله که تمام شهر را به گند کشیده و چهره بسیار زشتی را متحمل و متوجه شهر کرده اند، کم خواهد بود و حکم آنها نباید کمتر از اینها باشد……. حکم های سنگین تر نیاز است که درس عبرت شود.

    حق و حقوق مردم چیز کوچکی نیست….

  2. درسته این اقدامات کافی نیست ولی برای شروع بد نیست

  3. متاسفانه مدیریت تبلیغات شهری توسط شهرداری شیراز بسیار ضعیف است

  4. فکر نمیکنم عرضه برخورد داشته باشن اگه داشتن تو این مدت با این پدیده زشت برخورد میکردن

  5. هر جریمه که بزارن کمه واسه اینا

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.