تاریخ : پنج شنبه, ۲۹ مرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 20 August , 2026

آخرین اخبار

📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال واژگونی خودرو در کمربندی شیراز ۳ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان

0

پیشرفت ۷۵ درصدی زیرگذر شهرداری

  • کد خبر : 61891
  • 14 دی 1404 - 18:41

پروژه زیرگذر شهید دکتر فریدون عباسی، پس از رفع چالش‌های فنی مرتبط با جابه‌جایی شبکه برق فشار قوی، اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۵ درصد و اجرای عملیات به‌صورت سه‌ شیفته در حال ساخت است.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، پروژه زیرگذر شهید دکتر فریدون عباسی به‌عنوان یکی از طرح‌های مهم ترافیکی شهر شیراز، پس از رفع چالش‌های فنی ناشی از جابه‌جایی شبکه برق فشار قوی وارد مرحله اجرایی پرشتاب شده و هم‌اکنون بخش عمده‌ای از عملیات عمرانی آن به انجام رسیده است.

علی‌حسین عباسی با اشاره به روند اجرای پروژه اظهار داشت: پس از اتمام کامل جابه‌جایی شبکه برق فشار قوی، عملیات اجرایی این پروژه از ۲۰ آبان‌ماه با سرعت مطلوب و به‌صورت سه‌نوبت در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر نیروی انسانی به‌صورت شبانه‌روزی و با استفاده از ده‌ها دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین راه‌سازی، در جبهه‌های مختلف کاری مشغول فعالیت هستند تا پروژه در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز با اشاره به زمان‌بر بودن جابه‌جایی شبکه برق فشار قوی تصریح کرد: این عملیات به دلیل پیچیدگی‌های فنی حدود هشت ماه به طول انجامید و در این مدت امکان اجرای عملیات در بخش‌هایی از پروژه وجود نداشت، اما با برنامه‌ریزی فشرده و بهره‌گیری از روش‌های نوآورانه اجرایی، جبران تأخیرها در دستور کار قرار گرفت.

عباسی تأکید کرد: با وجود تأخیر ایجادشده در مراحل ابتدایی، تمهیدات فنی و مدیریتی به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده که هیچ تغییری در زمان بهره‌برداری این پروژه مهم و اثرگذار شهری ایجاد نخواهد شد.

پیشرفت ۷۵ درصدی زیرگذر شهرداری
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=61891
  • ارسال توسط :
  • بدون بازدید
  • دیدگاه‌ها برای پیشرفت ۷۵ درصدی زیرگذر شهرداری بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.