رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز از اتمام عملیات بتنریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس - شهید استوار خبر داد و این مرحله را گامی مهم در تکمیل یکی از پروژههای کلیدی ترافیکی شهر عنوان کرد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از شهرداری شیراز، علیحسین عباسی اعلام کرد: عملیات بتنریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس ـ شهید استوار با حجم ۴۲۰ متر مکعب به پایان رسیده است.
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز، با اشاره به پیشرفت مناسب پروژه افزود: تملک مسیر این پروژه به طور کامل انجام شده و عملیات جابجایی تأسیسات نیز در حال اجراست. پس از اتمام جابجایی شبکه برق، اجرای دیوار رمپها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
عباسی هدف اصلی اجرای این پروژه را ایجاد دسترسی ایمن، روان و سریع از بزرگراه شهید استوار به محور خروجی شیراز در بلوار خلیج فارس عنوان کرد و گفت: تکمیل این تقاطع نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی و بهبود تردد در این محدوده خواهد داشت.









