تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

37

مردم فارس، روزانه ۷۶ دقیقه مطالعه می‌کنند

  • کد خبر : 8997
  • 30 فروردین 1393 - 23:23

کتابسرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان فارس میانگین زمان مطالعه در استان فارس را ۷۶ دقیقه در روز اعلام کرد.

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ وبه نقل از مهر، مهدی ظهرابی ظهر شنبه در نشست خبری با اشاره به وضعیت مطالعه در فارس، گفت: میانگین ۷۶ دقیقه مطالعه در روز شامل کتاب‌های درسی، قرآن، ادعیه و…. است که البته از میانگین کشور بالا‌تر هستیم.
وی تصریح کرد: البته برای افزایش زمان مطالعه مردم در استان فارس برنامه‌های مختلفی را مد نظر قرار داده‌ایم که از جمله آن‌ها طرح ایستگاه‌های مطالعه است اما در خصوص برگشت کتاب‌ها از جانب مردم با مشکل مواجه هستیم.

سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان فارس یادآور شد: از مجموعه ۳۲۰ ایستگاه فعال در استان که به طور هفتگی ۱۵ عنوان کتاب در آن‌ها شارژ می‌شود تنها ۳۸ درصد کتاب‌ها از جانب مردم به این ایستگاه‌ها باز می‌گردد.

ظهرابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک خیرین در بحث کتابخانه‌ها، گفت: در سال گذشته یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از جانب خیرین کمک شد که بخش زیادی از آن‌ها غیر نقدی شامل ساختمان، کتاب، زمین و…. است.

وی با اشاره به اینکه استان فارس در بحث کتابخانه‌ها فاصله زیادی از استاندارد‌های روز دنیا داریم، گفت: کتابخانه‌های استان فارس به دلیل کمبود اعتبارات زندگی پویایی ندارند و به سختی تنفس می‌کنند.

ظهرابی تاکید کرد: سرانه فضای مطالعه در استان فارس به ازای هر ۱۰۰ نفر یک و نیم متر مربع است در حالیکه استاندار باید هشت متر مربع باشد.

سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان فارس با اشاره به اینکه کتاب و کتابخوانی به فرهنگ مردم استان باز می‌گردد تاکید کرد: در این خصوص یک دستگاه خاص نباید متولی باشد زیرا فرهنگ سازی در جامعه با مطالعه انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: از جمله دستگاه‌هایی که در این خصوص باید همکاری بیشتری را با ما داشته باشد شهرداری‌ها هستند که هرچند این همکاری در شیراز نسبت به گذشته بهتر شده اما در برخی از شهرستان‌ها همچنان مشکلاتی وجود دارد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=8997

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. شهرداری باید در بودجه فرهنگی خودش ساخت کتابخانه رو هم قرار بده .

  2. ببخشید،
    جک بیان فرموده اند؟ ۷۶ دقیقه؟!
    حالا درسته ۴ تا بدبخت مثل من میانگین ۹و۱۰ ساعت دارم میخونم؛ اما اگه بین همه میانگین بگیریم به ۲۰ دقیقه نمیرسه ها!
    این چیزی که گفتند بیشتر رویا هست تا واقعیت:دی

    • البته اگر همونطور که خودشون هم گفتند خوندن دعا رو هم جز مطالعه حساب کرده باشند ممکنه بیشتر ازاینم بشه!

    • توجه نکردی عزیزم
      خواندن قرآن و دعا و مطالعه درسی هم جژ این آمار ذکر شده!

  3. در ضمن ۳۲ ایستگاه مطالعه درسته نه ۳۲۰ !!

  4. مردم از خنده!!