تاریخ : چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 17 December , 2025
21

فارس رتبه اول تولید گوشت ماهی خاویاری و خاویار در کشور را داراست

  • کد خبر : 53455
  • 17 اردیبهشت 1404 - 14:25

قائم مقام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اقدامات شاخص استان در حوزه شیلات و امور آبزیان گفت: فارس رتبه اول تولید گوشت ماهی خاویاری و خاویار در کشور را دارد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایسنا، علیرضا واحدی‌پور امروز، ۱۷ اردیبهشت در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه تخصصی دام، طیور و دامپزشکی و همچنین ششمین نمایشگاه شیلات، آبزیان و تجهیزات و صنایع وابسته در شیراز با بیان اینکه تلفیق دانش کارشناسان و تجربه تولیدکنندگان فهیم استان فارس نقش بسزایی را در تامین امنیت غذایی کشور رقم زده است، گفت: فارس با تولید قریب به ۱۴.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی، یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

وی تصریح کرد: استان فارس با تولید بیش از یک میلیون تن انواع محصولات دامی پروتئینی موفق به کسب رتبه چهارم کشوری در این حوزه شده است.

قائم مقام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: راه‌اندازی بزرگترین مرکز تولید جلبک غذایی کشور با تولید پنج هزار کیلوگرم ریزجلبک اسپرولینا از دیگر موفقیت‌های فارس است.

وی با اشاره به اینکه در این رویداد جدیدترین دستاوردهای علمی و اجرایی به منصه ظهور گذاشته شده است، تصریح کرد: نمایشگاه فضای مناسبی برای همدلی و تعامل بیشتر ذیربطان و ذینفعان بخش کشاورزی فراهم می‌کند تا بتوانیم در مسیر تعالی بخش کشاورزی کشور گام‌های موثری برداریم.

فارس رتبه اول تولید گوشت ماهی خاویاری و خاویار در کشور را داراست
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=53455

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.