تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025

آخرین اخبار

وعده مجدد برای شروع ساخت کمربندی شمال شرقی شیراز کلنگ پروژه کتابخانه مرکزی شیراز بر زمین باقی ماند! قلع‌ و قمع ۸۶۰ هکتار از مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز 🎥: پارک آبی شیراز رشد بی سابقه سرمایه گذاری در شیراز آغاز به‌کار کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا – ایران در صدرا قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: جشن قهرمانی فجرسپاسی در حافظیه 📸: آتش‌سوزی کوه دراک شیراز مهار شد شیراز میزبان دهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضا از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت افتتاح باغ اوتیسم در شیراز تصادف زنجیره ای در جاده فیروزآباد – جم با ۳ مصدوم و یک فوتی کلنگ زنی آمفی تئاتر روباز شیراز ادامه بزرگراه کوهسار تا فاز دو صدرا ساخته می شود مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در بزرگراه شیراز – مرودشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: مسکن ملی ولایت۲ ۱۶ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های بزرگراهی در فارس نیاز است بررسی مشکلات آرامستان بهشت احمدی برپایی جشن صعود تیم فجر سپاسی به لیگ برتر در ورزشگاه حافظیه

8
رئیس فدراسیون فوتبال:

برای آماده‌سازی ورزشگاه پارس از اِی‌اف‌سی مهلت سه‌ماهه می‌گیریم

  • کد خبر : 53410
  • 16 اردیبهشت 1404 - 21:14

رئیس فدراسیون فوتبال کشور اعلام کرد: یک مهلت سه ماه از کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهیم گرفت تا ورزشگاه پارس شیراز برای برگزاری لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور آماده شود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایسنا، مهدی تاج سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در سفر به شیراز و دیدار با استاندار فارس با بیان مطلب فوق گفت: با وجود مشکلات بسیاری که در ورزشگاه پارس شیراز وجود دارد، از نظر قوانین AFC و فدراسیون فوتبال اگر این مشکلات رفع نشود، بازی‌های فوتبال در یک استان دیگر برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هر باشگاهی که نتواند یک ورزشگاه استاندارد داشته باشد، باید بازی‌هایش در شهر دیگری برگزار شود، ابراز امیدواری کرد: با تلاش مسئولان استان فارس برای رفع مشکلات ورزشگاه پارس، بازی‌ها حتی‌المقدور در شیراز برگزار شود.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران همچنین با ابراز رضایت از حضور یک تیم شیرازی (فجر سپاسی) در لیگ برتر اظهار کرد: برگزاری مسابقات در ورزشگاه حافظیه به دلایل مختلف امکان‌پذیر نیست و مهم‌ترین آنها کسب مجوزهای حرفه‌ای است.

استاندار فارس نیز در این دیدار ورزش را از پایه‌های ایجاد شادی و نشاط در جامعه عنوان و تصریح کرد: از جامعه افسرده نمی‌توان انتظار پیشرفت داشت و توسعه داشت و ورزش در ایجاد نشاط در جامعه نقشی اساسی دارد.

حسینعلی امیری با بیان اینکه ورزش با ایجاد بستری برای شادی و نشاط مقدمات توسعه و پیشرفت جامعه را فراهم می‌سازد، افزود: ورزش فوتبال در صدر ورزش‌های مورد علاقه هموطنان ماست و در استان فارس نیز باید ترتیبی داده شود تا همه علاقه‌مندان بتوانند از تماشای مسابقات فوتبال لذت ببرند.

نماینده عالی دولت در استان فارس به وضعیت ورزشگاه پارس اشاره و تصریح کرد: این گلایه را دارم که این فضا و سرمایه بدین شکل معطل مانده است.

امیری مشکل اساسی ورزشگاه پارس را تأمین منابع مالی بسیار زیادی دانست که با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی، امکان تأمین آن وجود ندارد و سپس افزود: تمهیداتی اندیشیده شده است تا اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این ورزشگاه که به میزان یک هزار میلیارد تومان است، تأمین شود.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: با توجه به مشارکت شهرداری شیراز در تأمین تجهیزات این ورزشگاه، شهردار شیراز وعده داده است که تا پیش از شروع مسابقات تامین اعتبارات صورت گیرد و اقدامات لازم برای رفع مشکلات ورزشگاه انجام شود.

استاندار فارس اضافه کرد: باتوجه به ارتباط و اعتماد متقابلی که میان شورای اسلامی و شهرداری شیراز وجود دارد، می‌توان اطمینان داشت که تعللی در پیشبرد امور وجود نداشته باشد و تلاش خواهیم کرد این ورزشگاه هرچه سریع‌تر آماده بهره‌برداری شود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، ورزشگاه پارس یک بار در سال ۹۶ و یکبار دیگر در سال ۱۴۰۰ افتتاح نمایشی شد و حتی در صعود چندسال پیش فجر به لیگ برتر، باز هم آماده نشد و فجر مجدد سقوط کرد و جای تاسف است که اکنون بعد از گذشت ۸ سال همچنان میزبانی شیراز در لیگ برتر فوتبال با اما و اگر همراه شده است!

برای آماده‌سازی ورزشگاه پارس از اِی‌اف‌سی مهلت سه‌ماهه می‌گیریم
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=53410

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.