تاریخ : سه شنبه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۴ Tuesday, 3 February , 2026

آخرین اخبار

واژگونی خودرو در کمربندی شیراز ۳ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم

54
باغداران و خیرین تامین اعتبار کنند!

جاده سیاخ دارنگون اندر خم تأمین اعتبار

  • کد خبر : 47396
  • 11 مهر 1402 - 22:20

فرماندار شیراز با بیان اینکه اصلاح کل جاده سیاخ دارنگون اعتبار کلانی می خواهد که سال جاری در برنامه نیست، گفت: سال ۱۴۰۲ تنها برای هفت کیلومتر از این جاده اعتبار گذاشته شده و برای بخش بعدی که مازاد این هفت کیلومتر می شود اعتباری پیش بینی نشده است.به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، جاده سیاخ دارنگون به شیراز یکی از خطرناک ترین جاده های استان فارس است که با آمار بالای تصادفات رو به رو است، به طوری که یکی از دغدغه های اصلی مردم این منطقه ایمن نبودن این محور شده است.

با توجه به تردد زیاد در این جاده به دلیل وجود بیش از ۵۰ هزار باغ شهر و چندین پادگان نظامی و تردد بالای خودروهای سنگین و سبک و وجود چندین روستا و سایر مناطق از این محور موجب شده است هر روزه شاهد تصادفات زیادی در این جاده باشیم.

طبق آخرین گزارش خبرگزاری فارس قرار بر تعریض و بهسازی مسیر هفت کیلومتری محور سیاخ دارنگون بود که برای دریافت اطلاعات جدید با فرماندار شیراز گفتگو کردیم.

لطف‌الله شیبانی در ارتباط با تعریض و بهسازی این جاده اظهار داشت: اولین موضوعی که در ارتباط با جاده سیاخ دارنگون وجود دارد این است که محور اصلی این جاده حدودا ۴۰ الی ۵۰ کیلومتر است که سال جاری اداره کل راهداری فاز اول جاده که جاده شیراز ارژن است به طول هفت کیلومتر را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: اداره کل راهداری اکنون با اعتباری که برای این ۷ کیلومتر در اختیار دارد در حال تعریض و دو بانده کردن است ، به‌گونه‌ای که اداره کل راهداری استان کارفرما است و در حال حاضر نیز پیمان کار انتخاب شده و مشغول به کار است.

شیبانی با بیان اینکه مشکل این جاده با بهسازی این هفت کیلومتر حل نمی‌شود عنوان کرد: طول محور اصلی این جاده ۴۰ الی ۵۰ کیلومتر است و طبیعتاً اصلاح محور اصلی اعتبار کلانی می خواهد که در برنامه هم نیست و سال جاری اعتباری برای بخش بعدی که مازاد بر هفت کیلومتر است پیش بینی نشده است.

وی ادامه داد: همچنین محور کوهمره، دهستانی از بخش ارژن نیز تقریبا وضعیتی مشابه این جاده دارد و باتوجه به باغ هایی که در این دو محور ایجاد شده است ، به باغ داران پیشنهادی دادیم که کمک کنند تا از محل پتانسیل باغ های آن منطقه استفاده کنیم ؛ جلسات متعددی برگزار شد و جلسه ای هم با حضور نمایندگان مجموعه باغ داران برگزار شد ، آنها از پیشنهاد ما استقبال کردند اما تا الان این پیشنهاد هنوز عملی و اجرایی نشده است.

فرماندار شیراز در ادامه گفت: خیریه ها و مردم می توانند در پروژه های ملی و استانی سهیم شوند، سرمایه‌گذاری کنند و به تسهیل پروژه های عمرانی کمک کنند.

به گزارش فارس، جاده سیاخ دارنگون به شیراز که بار ها راجع‌به نا ایمن بودنش گفته ایم حالا با مشکل نبود و کمبود بودجه و اعتبار رو به رو است، امید که مسئولین به مشکلات این جاده نگاه ویژه ای داشته باشند تا شاهد کاهش آمار تصادفات و فوتی ها در این جاده باشیم.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=47396
  • ارسال توسط :
  • 1060 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای جاده سیاخ دارنگون اندر خم تأمین اعتبار بسته هستند

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.