تاریخ : سه شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۲ Tuesday, 3 October , 2023

آخرین اخبار

افتتاح رسمی نداشتیم و مردم خودشان هجوم آوردند! افزودن۹ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل صدرا وضعیت عجیب آزادراه شیراز – اصفهان در آستانه افتتاح ناامیدی نسبی استاندار فارس نسبت به تکمیل پروژه های ورزشی افتتاح شده شیراز یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر برخورد سمند با وانت نیسان در جاده سیاخ درانگون 📸 ایستگاه راه آهن شیراز 📸 پیشرفت ۲۸ درصدی پروژه زیرگذر گویم پس از یک سال / شهریور ۱۴۰۲ دلیل توقف فعالیت دوچرخه‌های اشتراکی بیدود در شیراز چیست؟ تعطیلی ایستگاه مترو عادل آباد پس از افتتاح! 📸 پیشرفت پردیس سینمایی جوان / شهریور ۱۴۰۲ 📸 تقاطع رحمت – قائم / شهریور ۱۴۰۲ 📸 پیشرفت تقاطع نواب صفوی – بزرگراه کمربندی شیراز / شهریور ۱۴۰۲ 📸 بزرگراه کوهسار / شهریور ۱۴۰۲ اعلام ساعت کار جدید ادارات فارس اعلام نرخ سرویس مدارس فارس در سال تحصیلی ۱۴۰۲ مرگ بیمار در سرویس بهداشتی بیمارستان نمازی پروژه نیمه کاره و شکست خورده المان ورودی غربی شیراز بررسی سامانه شفافیت شهرداری شیراز؛ قسمت اول: حقوق مدیران 🎥 افتتاح ۶ قطعه از آزاد راه شیراز – اصفهان تا پایان شهریور مشاهده پلنگ در منطقه حفاظت شده کوه هوا لامرد

8
با گذشت نزدیک به 10 ماه از فراخوان؛

وضعیت مبهم پروژه پل زندگی چمران

  • کد خبر : 44697
  • 23 اردیبهشت 1400 - 15:04

سایت خبری – تحیلی شیراز۱۴۰۰: با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه از انتشار فراخوان مسابقه پل زندگی و مشخص شدن برندگان در مهرماه، این پروژه وارد مرحله اجرایی نشده است.

در تابستان سال قبل شهرداری اعلام کرد که قصد ساخت پل طبیعت در بلوار چمران را دارد که باغهای دو سمت بلوار را به یکدیگر متصل خواهد کرد. این طرح که به دلیل شباهت نام با پل طبیعت تهران به پل زندگی تغییر اسم داد، ۱۹ مرداد فراخوان آن اعلام شد و در مهرماه طرحهای منتخب معرفی شد. مجموع جایزه درنظر گرفته برای این مسابقه ۱۵۰ میلیون تومان بود که تاکنون شهرداری رقم هزینه های جانبی نظیر داوری، محل برگزاری و … را اعلام نکرده است.

معرفی طرحهای منتخب با واکنش های متفاوتی در فضای مجازی همراه شد و بیشتر شهروندان اعتقاد داشتند که طرح برتر، آنچنان طرح برتر هم نبوده و طرحهای دیگری هم بودند که می توانستند به عنوان طرح نخست و برنده معرفی شوند.

فشار افکار عمومی به جایی رسید که مهندس اسکندرپور شهردار شیراز اعلام کرد که شهرداری الزامی برای اجرای طرح برتر ندارد و خود طرحی که هم از لحاظ اجرایی و هم از لحاظ  زیبایی مورد پسند عموم باشد را به اجرا خواهد گذاشت.

ماه ها گذشت تا در نهایت در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۹۹ معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز خبر داد که ششمین طرح منتخب مسابقه پل زندگی به عنوان طرح اجرایی انتخاب شده است.

اکنون با گذشت بیش از ۴ ماه از اعلام طرحی که قرار است ساخته شود هیچ خبر خاصی مبنی بر شروع عملیات اجرایی این پروژه به گوش نمی رسد و با توجه به انتخابات شورای شهر در ماه آینده و رد صلاحیت بیشتر اعضای فعلی شورای شهر و جو فعلی که نشان از بازگشت طیف اصولگرا به مدیریت اجرایی شهر دارد باید دید که آیا اصلا این طرح وارد مرحله اجرایی می شود و در صورت عدم شروع پروژه آیا تیم جدید شهرداری و شورای بعدی تمایلی به ساخت چنین طرحی دارند یا خیر.

به هرروی شهرداری بایستی اطلاع رسانی شفاف و دقیقی نسبت به این پروژه و روند آن انجام دهد تا مشخص شود که آیا این میزان هزینه انجام شده در نهایت منجر به ساخت المان شهری زیبا و درخور نام کلانشهر تاریخی شیراز خواهد شد یا خیر.

>
نظرات حاوی توهین، افترا، غیرمرتبط با عنوان مطلب و نگاشته شده به صورت انگلیسی تایید نخواهند شد. در صورت نیاز به "بحث آزاد" از منوی بالای سایت مراجعه کنید.
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=44697

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.