تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

32

لزوم ادامه روند تغییر مدیران شهرداری

  • کد خبر : 3978
  • 12 مهر 1392 - 22:46

پس از تغییر مدیر روابط عمومی و بین الملل شهرداری شیراز که چند روز پس از انتشار مطلبی با عنوان «ضرورت تغییرات اساسی در مدیران پایین دستی شهرداری و اداره شیراز بصورت کلانشهر» انجام گرفت، اکنون نیاز به تغییر به دیگر مدیران مجموعه شهرداری همچنان احساس می‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، با انتخاب هاشم مظاهری به سمت مدیر روابط عمومی شهرداری شیراز که با فکر و نیروی جوانی خود بدون شک تحولات خوبی را در این مدیریت رقم خواهد زد، این اتفاق نیز می‌بایست در برخی دیگر از مدیریت‌ها و سازمان‌ها که عملکرد آن‌ها پابه پای دیگر مجموعه‌های شهرداری نبوده است، رخ دهد.
شهر شیراز درحال حاضر نوعی پوست اندازی را تجربه می‌کند که در تاریخ این شهر بی‌سابقه است و همانند گذشته نیست که سال به سال شهروندان و مسافران وارد شده به شهر تغییری در شهر را احساس نکنند، اکنون تغییرات بصورت فصلی قابل لمس است و روند این تغییرات می‌بایست بیش از پیش شتابان باشد. علاوه بر این، از اجرای ماندگار با کیفیت طرح‌ها و پروژه‌های مختلف غافل نشد که وقوع چنین امری نیازمند تفکرات نو، مدبریت شجاعانه و مدبرانه و همچنین تجربه مناسب است تا شیراز پله‌های پیشرفت را با سرعتی بیشتر طی کند.

با‌شناختی که از مهندس علیرضا پاکطفرت شهردار شیراز در سال‌های اخیر بوجود آمده است که وی با شجاعت و با توجه به وضعیت نامناسب اقتصاد و گرانی روزانه مصالح در حال اجرای پروژه‌های بزرگ و بی‌سابفه در شیراز است، می‌بایست مدیران رده پایین‌تر شهرداری نیز خود را با فعالیت‌ها و اقدامات شهردار شیراز هماهنگ کرده و در صورتیکه این توان را در خود نمی‌بینند جای خود را به نیروهای زبده و کارآمد دهند.

بدون شک در صورت ادامه این روند رو به رشد از یک سو مسئولان دستگاه‌های دولتی و از سوی دیگر شهروندان به کمک شهرداری آمده و شتاب توسعه شیراز دوچندان خواهد شد، فراموش نکنیم که: «ما به دور از اختلافات سیاسی و فکری تنها و تنها برای توسعه و آبادانی شهر، استان و کشورمان تلاش می‌کنیم». پیش به سوی شیرازی آباد!

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=3978

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. مطلب عالی بود………………درود بر شیراز

  2. بزرگراه محلاتی نمی خواد روشن شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شهرداری منطقه ۱۰ کی افتتاح میشه؟؟؟؟؟؟؟اگه ممکنه از صدرا هم بگید اخه پیشرفت اونم باعث افتخاره

  3. نمی دونم مربوط به کدام مدیر در شهرداری میشه ولی اوضاع سایت شهرداری بسیار اسف باره هر قرن یکبار به روز میشه هر اطلاعاتی بخوای قابل پیدا کردن نیست شهروندان اصلا در این سایت سهمی ندارن و جایی برای پیشنهاد یا انتقاد شهروندان نیست کلا خیلی ناجوره باید یه فکری به حالش بکنن!

    • مربوط به سازمان فن اوری اطلاعات شهرداری شیراز است ، که البته به هیچ کس هم پاسگو نیستند!

  4. مطلب کاملا به جایی بود مخصوصا مدیر زیبا سازی و فضای سبزعوض بشه و به جاش فردی بسیار لایق برگزیده بشه

  5. سلام به همشهریان گلم
    این لینک رو ببینید
    چهار میلیارد هم اینجا پرپرشدش
    http://www.shiraz.gov.ir/newsdetails.php?id=857