تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

28

۳ خیابان ویژه فروش غذا در شیراز راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر : 36478
  • 19 مرداد 1397 - 12:08

معاون خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: به منظور ساماندهی اغذیه‌فروشان و زیباسازی چهره شهر، ۳ خیابان ویژه فروش غذا در شیراز راه‌­اندازی می­‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، محمدرضا محمدحسن‌­پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از قطعی شدن کلیات طرح خیابان غذا در شیراز خبر داد و اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود با پایان یافتن مراحل فنی و اجرایی، این خیابان‌­ها تا پایان  مردادماه راه‌­اندازی شود.

وی گفت: ۶ خیابان در سطح شهر مورد ارزیابی و بررسی کارشناسانه اداره اطلاعات شهری و سازمان ترافیک قرار گرفته است و ۳ خیابان در جنوب، شرق و شمال یا غرب شیراز برگزیده شده که با حل شدن مسائل ترافیکی که پلیس راهور مطرح کرده است، فعالیت خود را آغاز می‌کند.

معاون خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به اینکه فعالیت بارفروشان و دست‌فروشانی که در سطح شهر اقدام به فروش میوه­، سبزیجات و غیره می‌­کنند تاثیری منفی در زیبایی چهره شهر دارد، افزود: ایجاد مشکلات ترافیکی سلامت و امنیت شهروندان را به خطر می‌­اندازند، اما راه­‌اندازی خیابان غذا در ساماندهی مشاغل و زیباسازی فضا موثر است.

وی با بیان اینکه اغذیه‌فروشان سطح شهر را با معیارهای تعریف شده و ظاهری متفاوت و زیبا در این خیابان‌­ها جانمایی خواهیم کرد،  تاکید کرد: هدف این طرح ساماندهی مشاغل اغذیه‌‌فروشی خواهد بود و پس از آن اجازه هیچ گونه فعالیت­‌های این چنینی را در سطح شهر نخواهیم داد.

محمدحسن‌­پور از ارائه جزئیات این طرح از قبیل محل دقیق خیابان­‌ها، نحوه ثبت­‌نام و ارائه درخواست اغذیه‌­فروشان برای حضور در این خیابان در آینده­‌ای نزدیک خبر داد و گفت: نام­گذاری این خیابان‌­ها به عنوان فضایی گردشگری یا خیابان غذا در حال بررسی کارشناسانه است که به زودی نتیجه آن مشخص می‌شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=36478

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. کار بسیار پسندیده ای هست . در حال حاضر خیابان محلاتی یکجورایی اولین خیبابان غذا شیراز شده است . البته بهتر هست که خیابانهای غذا سنگ فرش و پیاده محور باشند .

  2. بسیار عالی

  3. اگر سرکاری نباشه این خیابان و فقط یک حرفی زدن ودیگه پیگیر نباشن .