تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

40

جشنواره گل و گلاب میمند فارس برگزار شد

  • کد خبر : 27595
  • 18 اردیبهشت 1395 - 10:42

43539جشنواره گل وگلاب در شهر می‌مند استان فارس و با هدف معرفی ظرفیت‌های تولید گل و گیاه در این بخش و ایجاد پیوند بین باغـداران و صنعتگران برای سرمایه گذاری در این بخش برگزار شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا، معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری فارس در جشنواره گل و گلاب می‌مند، فارس را به واسطه تولید ۱۰ درصد محصولات کشاورزی در جایگاه اول کشور دانست.

یدالله رحمانی گفت: تولید ۱۳میلیون تن محصولات دامی، باغی و زراعی، تامین سرمایه در گردش سرمایه گذاران بخش کشاورزی را در اولویت برنامه‌ها قرار داده است. وی درادامه با اشاره به اینکه فارس مقام نخست تولید گل محمدی کشور را دارد، افزود: با هدف تقویت ظرفیت‌های این بخش، دو شهرک گلخانه‌ای ایجاد می‌شود.

رحمانی گفت: با توجه به اینکه یک هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت بخش می‌مند به پرورش گل محمدی اختصاص دارد، باید از ظرفیت این شهرستان به شکل مطلوب استفاده شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز با بیان اینکه فارس با تولید ۴۷ درصد گل محمدی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: این سازمان برای تامین نهال گل محمدی حمایت‌های ویژه‌ای را در نظر گرفته و مصمم است که از نهال‌های استاندارد در بخش می‌مند که حدود ۲۷ درصد سهم تولید گل محمدی استان را در اختیار دارد، استفاده کند.

محمدمهدی قاسمی افزود: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، بحران کم آبی و چالش آب در این استان، توسعه کشت گیاهان دارویی در دستور کار این سازمان قرار دارد و گل محمدی نیز از همین نوع گیاهان به‌شمار می‌رود. که در این زمینه در صدور مجوز و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، با ایجاد زنجیره‌های تولید دراین زمینه، سرمایه‌گذاران را یاری می‌دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به ایجاد سامانه ملی الکترونیکی پیوند برای صدور مجوز‌ها در وزارت جهاد کشاورزی، گفت: با بهره‌گیری از این سامانه، مجوزهای مورد نیاز در بخش کشاورزی بویژه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی حداکثر در ظرف یک هفته برای متقاضیان صادر می‌شود.

وی گفت: بخش می‌مند در شهرستان فیروزآباد استان فارس از مناطق فعال کشور در زمینه پرورش انواع گل‌های محمدی و نسترن و تولید انواع عرقیات است که در این راستا جشنواره گل وگلاب می‌مند فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاری دراین بخش به وجود آورده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=27595

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. متاسفانه به دلیل نبود صنایع تبدیلی مناسب و عدم تبلیغات، بخشی از گلهای محمدی و گلاب تولید شده در میمند به اسم گلاب قمصر کاشان (پس از خریداری به قیمت بسیار پایین از تولید کنندگان میمندی) روانه بازهای داخلی و خارجی می شود