تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

44

خط یک متروی شیراز دومین خط متروی طولانی کشور

  • کد خبر : 20345
  • 02 شهریور 1394 - 0:32

مدیرعامل سازمان قطار شهری شیراز با بیان اینکه خط یک متروی شیراز دومین خط متروی طولانی کشور است، گفت: تا پایان سال آینده طول این خط به حدود ۲۵ کیلومتر افزایش می‌یابد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از تسنیم، اسدالله حاجی زمانی امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از مراحل بهره‌برداری فاز یک از خط یک متروی شیراز، اظهار داشت: متروی شیراز در فاز یک از خط یک در مسیری حدود ۱۲ کیلومتری روزانه از ساعت ۷ صبح تا ۱۵ نسبت به جابجایی شهروندان اقدام می‌کند.

وی با اشاره به طولانی‌بودن خط یک متروی شیراز تصریح کرد: این خط به‌صورت طولی در مسیر شرق به غرب شیراز بوده و تا پایان سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شود تا مردم مناطق کمتربرخوردار شیراز نیز از مزایای مترو بهره‌مند شوند.

حاجی‌زمانی با اشاره به وضعیت بهره‌برداری از فاز یک خط یک متروی شیراز بیان کرد: در این مسیر روزانه زیر نظر مدیریت عملیات و راهبر‌ها کنترل نظارت‌های لازم برای حرکت قطار‌ها صورت می‌گیرد.

مدیرعامل قطارشهری شیراز با بیان اینکه تونل‌های قطارشهری خود یک شهر زیرزمینی را تشکیل می‌دهند بیان کرد: خدمات مختلف در تونل‌ها به صورت شبانه کنترل و ایمنی لازم نیز صورت می‌گیرد.

حاجی‌زمانی با بیان اینکه دو قطار به‌عنوان جایگزین در خط آماده ارائه سرویس هستند افزود: به‌جزء قطارهای فعال در حال حاضر مراحل صدور مجوز دو قطار دیگر نیز برای جابجایی مسافران در دست اقدام است که با این دو قطار ساعات فعالیت متروی شیراز به ۱۲ ساعت افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه برنامه قطار شهری شیراز، تجهیز متروی شیراز به ۱۰۵ واگن تا پایان سال ۹۵ است خاطرنشان کرد: تاکنون برنامه‌ریزی لازم برای تامین ۷۵ واگن انجام شده است و تا یکماه آینده نیز نخستین واگن به گمرک بندرعباس می‌رسد.

در حاشیه این مراسم از تلاش یکساله خبرنگاران فعال حوزه قطار شهری شیراز تجلیل شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=20345

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.