تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس پایش سلامت ۵۰ درصد از پل‌های شیراز آلودگی هوای شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۱ آذر ۱۴۰۴

54

پخش انیمیشن‌ با موضوع فرهنگ عمومی در تلویزیون‌های شهری‌ شیراز

  • کد خبر : 19157
  • 08 تیر 1394 - 18:16

1367971-8814-bتلویزیون های شهری و محیطی شیراز به پخش انیمیشن هایی با موضوعات فرهنگ عمومی می پردازند.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، معاون فرهنگی ارشاد فارس در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یکی از وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بالا بردن فرهنگ عمومی است و تاکنون کار خاصی در این باره انجام نگرفته، بیان کرد: از آنجا که در سطح شهر شیراز و فضاسازی های شهری در زمینه فرهنگ عمومی اقدامات کمرنگ بوده، مجموعه انیمیشن هایی با موضوع فرهنگی و اجتماعی که مبتلا به جامعه است از تلویزیون های شهری پخش می شود.

بهاره شفیعی با اشاره به اینکه رویکرد این پویانمایی ها مسائل و معضلات اجتماعی مانند اعتیاد است، افزود: نخستین پویانمایی که در این تلویزیون ها نمایش داده می شود از تولیدات مرکز دیجیتال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است که با نام «سقوط» از سه شنبه ۹ تیرماه جاری نمایش عمومی می یابد.

وی ادامه داد: این انیمیشن با موضوع مصرف مواد روان گردان شیشه به مدت ۱۲ ثانیه است که از تلویزیون های تبلیغاتی و شهری میدان نمازی، چهارراه پارامونت، میدان گاز و تقاطع پارک کودک نمایش داده می شود.

معاون فرهنگی ارشاد فارس بیان کرد: پس از این نیز به موضوع فرهنگ ترافیک پرداخته می شود که سفارش ساخت انیمیشن آن به مراکز دیجیتال داده شده و در دست ساخت است.

این درحالیست که در شیراز تاکنون ۶ نقطه دارای تلویزیون های شهری بوده که با از کار افتادن مواردی از جمله میدان امام حسین(ع) و بلوار معالی آباد این تعداد تلویزیون شهری به ۴ دستگاه رسیده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=19157

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. کار خوبیه ولی ای کاش به مشکلات اجتماعی و فرهنگی که شیراز دست به گریبان گیر هست ساخته بودن واندقادی بود مثلا دیوار نویسی یا وضعیت بد رانندگی یا وانت های میوه فورشی

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.