تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

31

وعده ی استاندار فارس برای تکمیل بخش عمده ای از پروژه تاریخی ورزشگاه پارس شیراز

  • کد خبر : 158
  • 10 تیر 1392 - 17:17
استاندار فارس با حضور در ورزشگاه در حال ساخت می‌انرود شیراز، آخرین مراحل ساخت و تکمیل این ورزشگاه را مورد بررسی قرار داد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، مهندس حسین صادق عابدین در حاشیه این دیدار که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی، فرماندار شیراز و مدیرکل ورزش و جوانان صورت گرفت، در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت: امیدواریم تا شهریورماه سال جاری، بخش عمده‌ای از ورزشگاه میانرود تکمیل شود.

وی با تاکید بر اینکه وزارت ورزش و جوانان مسائل مربوط به ورزشگاه می‌انرود را، در حد انتظارات مدیران استان، پیگیری نکرده است، خاطر نشان کرد: در جلسات متعددی در تهران و شیراز، در قالب طرح‌های مهر ماندگار، مسائل مربوط به تکمیل این ورزشگاه مورد بررسی قرار گرفته است و امیدواریم تا شهریور ماه آماده سازی زمین چمن ورزشگاه، نصب تجهیزات بخش شرقی، بتن ریزی بخش غربی و مراحل مربوط به خرید اسکوربورد صورت بگیرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه وزارت ورزش و جوانان پروژه‌های متعددی را در سراسر کشور اجرا می‌کند و فرصت رسیدگی قابل قبول به ورزشگاه میانرود شیراز را ندارد، افزود: ما همواره خواستار واگذاری مدیریت این پروژه به استان بوده‌ایم که متاسفانه مورد موافقت قرار نگرفته است و در صورتی که سال گذشته مدیریت این پروژه به استان واگذار شده بود هم اکنون شاهد وضعیت خیلی بهتری بودیم.

وی افزود: هفتاد میلیارد ریال در سال جاری برای ساخت ورزشگاه میانرود تخصیص یافته است و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز از محل فروش سهام مخابرات نصیب استان می‌شود که صرف تکمیل این ورزشگاه خواهد شد.

استاندار فارس با اشاره به استقرار دولت جدید در آینده نزدیک، افزود: اولویت‌های استان توجه ویژه به صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و تلاش برای تحقق پایتخت انرژی در فارس، تقویت کشاورزی مدرن و بهره گیری از فناوری‌های جدید مانند هسته‌ای و نانو در کشاورزی و تقویت صنایع تبدیلی است.

صادق عابدین همچنین با بیان اینکه فارس دارای بیشترین پروژه‌های ریلی در سطح کشور است و با اجرای آن‌ها تبدیل به چهار راه ریلی کشور خواهد شد، خاطر نشان کرد: فارس باید در زمینه انتقال کالا از جنوب به شمال کشور جایگاه ویژه‌ای داشته باشد و از این طریق درآمدهایی نصیب استان شود.

وی ادامه داد: سه کنسرسیوم بزرگ در استان فارس در زمینه نفت، برق و حمل و نقل تشکیل شده است که آمادگی خوبی برای اجرای پروژه‌های بزرگ در سطح کشور دارد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به نظریات رئیس جمهور منتخب در زمینه توسعه گردشگری، اظهار داشت: زیرساخت‌های استان در زمینه گردشگری در حد قابل قبولی نیست و باید تقویت شود که برای تحقق این هدف، باید نگاه‌ها نسبت به بخش خصوصی اصلاح شده و از توان این بخش برای تقویت بخش گردشگری استفاده شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=158

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.