تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

13

ترافیک در زیرگذر گویم همچنان قفل!

  • کد خبر : 57848
  • 22 شهریور 1404 - 4:21

با وجود افتتاح زیرگذر گویم در شمال‌غرب شیراز، ترافیک سنگین در محور خروجی شهر در ساعات پیک همچنان پابرجاست که نشان می دهد اولویت، نه در ساخت تقاطع‌های مقطعی بلکه در تکمیل آزادراه و کنارگذرهای آزادراهی شیراز است.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، زیرگذر گویم به‌عنوان یکی از پروژه‌های عمرانی شیراز به بهره‌برداری رسید تا بخشی از بار ترافیکی خروجی شهر در محور شمال‌غرب کاهش یابد. اما این زیرگذر نتوانسته مشکل ریشه‌ای ترافیک در محدوده گویم را برطرف کند و صف‌های طولانی خودرو در ساعات پرتردد همچنان تکرار می‌شود.

راه‌حل اصلی در تکمیل محور آزادراهی شمال‌غرب شیراز است؛ به‌ویژه قطعه ۸ آزادراه که همان شروع آزادراه شیراز–بوشهر است که به بزرگراه حافظ متصل می شود و در ادامه هم با عبور از پسکوهک و غرب شیراز به خان‌زنیون می رسد.

این پروژه می‌تواند کمربندی شمال غرب شیراز را کامل و همچنین بار اصلی ترافیک به سمت بوشهر و جنوب کشور را از سطح شهر شیراز دور کند، اما با وجود اهمیت آن، چندسال است همچنان در مراحل اولیه مانده و دولت در آغاز عملیات اجرایی تعلل می‌کند.

بی‌توجهی به رینگ‌های آزادراهی و کنارگذرهای شیراز موجب شده کامیون‌ها و خودروهای سنگین به ناچار وارد محدوده شهری شوند؛ اتفاقی که علاوه بر تشدید گره‌های ترافیکی، خطر تصادفات و حوادث جاده‌ای در معابر درون شهری را افزایش داده است.

در حالی که زیرگذرهایی مانند گویم صرفاً به‌طور مقطعی گره‌های ترافیکی را کاهش می‌دهند، تکمیل پروژه‌های زیرساختی کلان همچون قطعه ۸ آزادراه باید در اولویت قرار گیرد تا شیراز از معضل همیشگی ترافیک در محور شمال غرب رهایی یابد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=57848

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.