تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

12

اجرای حکم قصاص دومین عامل جنایت بیرم لارستان

  • کد خبر : 56754
  • 29 مرداد 1404 - 20:50

رئیس کل دادگستری فارس گفت: حکم قصاص همسر و هم دست عامل اصلی جنایت بیرم لارستان بامداد امروز در زندان عادل‌آباد شیراز اجرا شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی‌نسب افزود: عامل اصلی و متهم ردیف اول پرونده قتل عام فجیع خانواده بیرمی نیز دیروز در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد.

رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه این زن بر اساس نظر هیئت دادگاه نقش مستقیمی در وقوع جنایت و مباشر در محقق شدن یکی از قتل‌ها بوده است، افزود: فرایند رسیدگی به اتهامات این زن و شوهر همزمان صورت گرفت، اما حکم قصاص این زن در زندان عادل آباد شیراز اجرا شد.

وی با تأکید بر اینکه اقدام جنون‌آمیز این زن و شوهر جانی با انگیزه سرقت انجام شده بود، گفت: متأسفانه این جنایت فجیع احساسات عمومی را به شدت جریحه‌دار کرد که در همین راستا دستگاه قضائی با رسیدگی سریع حدود ۱۰ ماه این پرونده را به سرانجام رساند و با اجرای مجازات شرعی و قانونی دو عامل جنایت زمینه رضایت نسبی عمومی را فراهم کرد.

رئیس کل دادگستری فارس توجه به امنیت عمومی جامعه را از جمله اولویت‌های دستگاه قضائی و نهاد‌های انتظامی و امنیتی استان خواند و خاطر نشان کرد: برخورد قاطع، سریع و بازدارنده با عاملان و مرتکبان جرایم خشن در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد.

مهرماه سال ۱۴۰۳ یک زن و شوهر جوان با انگیزه سرقت از منزل یک خانواده بیرمی، زن خانواده و سه فرزندش را به قتل رساندند.

اجرای حکم قصاص دومین عامل جنایت بیرم لارستان
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=56754
  • ارسال توسط :
  • 316 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای اجرای حکم قصاص دومین عامل جنایت بیرم لارستان بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.