تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

11
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر خبرداد؛

دوره انتظار آبیاری باغ های قصردشت کوتاهتر می شود

  • کد خبر : 54274
  • 01 خرداد 1404 - 23:00

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز در بازدید از پروژه تصفیه خانه محلی در بلوار چمران جنوبی ، از پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب قصر دشت خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایلنا، به گفته مسعود زارعی، این پروژه در نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و نقش آن در تأمین آب برای باغ‌های شهر به‌ویژه در منطقه ۶ و یک، کاملاً راهبردی و حیاتی است.

زارعی افزود: بسیاری از باغ‌ها در این منطقه طی سال‌های اخیر با کم‌آبی مواجه بوده‌اند، اما با راه‌اندازی این تصفیه‌خانه، حدود ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب تصفیه‌شده در اختیار شبکه آبیاری قرار خواهد گرفت؛ اتفاقی که چرخه آبیاری ۸۵ روزه را به حدود یک ماه کاهش می‌دهد و عملاً ضامن بقا و پایداری این باغ‌ها خواهد بود.

رییس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز عنوان کرد: نقشه انتقال هوشمند آب برای تمام باغ‌ها، فارغ از مالکیت برخلاف طرح‌هایی که صرفاً در محدوده تملک شهرداری اجرا می‌شوند و این طرح نگاه جامعی به فضای سبز دارد و برای تمام باغ‌ها ـ چه متعلق به مردم و چه در مالکیت شهرداری ـ برنامه انتقال هوشمند آب پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در کنار تکمیل تصفیه‌خانه، پیمانکار مجزایی برای اجرای شبکه انتقال، شناسایی نقاط تنش و طراحی الگوی مصرف مشخص شده است. هدف ما فقط تولید آب نیست، رساندن درست و عادلانه آن به باغ‌های نیازمند است.

زارعی از احداث سه پروژه دیگر در حوزه تصفیه‌خانه های محلی و تامین اعتبار در بودجه ۱۴۰۴ شهرداری خبر داد که به‌زودی مراحل اجرایی آنها آغاز می‌شود.

عضو شورای شهر شیراز گفت: نخست، تصفیه‌خانه پارک مادر با ظرفیت ۵۰ تا ۱۰۰ لیتر بر ثانیه که آبیاری فضای سبز مناطق ۵ و ۴ را تأمین خواهد کرد.

وی اضافه کرد: دوم، تصفیه‌خانه قصر قمشه که با توجه به گستردگی اراضی، یک نیاز فوری تلقی می‌شود. اما در مورد وجود تصفیه خانه در محدوده جوادیه باید گفت که که چالش این محدوده شهری نه کم‌آبی، بلکه بالا آمدن آب در فصل زمستان و اختلاط آن با فاضلاب است.

زارعی تصریح کرد: در منطقه جوادیه، نقش شرکت آبفا کلیدی است و شورا خواستار اقدام فوری برای مهار آب‌های سطحی آلوده و بازطراحی سیستم جمع‌آوری فاضلاب در این منطقه شده است.

زارعی با تأکید بر اینکه شورای ششم در حوزه محیط زیست تنها به بیانیه و شعار اکتفا نکرده، گفت: طرح‌هایی مانند احداث تصفیه‌خانه های محلی، صرفاً پاسخ به یک مطالبه زیست‌محیطی نیست، بلکه حرکتی راهبردی برای امنیت آبی، تثبیت فضای سبز و گسترش آن در آینده است.

دوره انتظار آبیاری باغ های قصردشت کوتاهتر می شود
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=54274
  • ارسال توسط :
  • 244 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای دوره انتظار آبیاری باغ های قصردشت کوتاهتر می شود بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.