نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی از آماده شدن تفاهمنامه احداث کمربندی شمال شرق شیراز به منظور تکمیل رینگ کمربندی این کلانشهر خبر داد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰، جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: طی یکی دو روز اخیر، تفاهمنامه مربوط به اجرای کمربندی شمال شرق شیراز با حضور نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و یک شرکت خصوصی و شهرداری شیراز انجام و آماده امضا شد.
وی با بیان اینکه امیدواریم ظرفیت چند روز آینده این تفاهم نامه امضا شود، افزود: بعد از امضاء، این تفاهمنامه برای دولت ارسال میشود و بعد از تصویب در هیئت دولت، قرارداد احداث کمربندی شمال شرقی شیراز وارد فاز اجرایی خواهد شد.
قادری اظهار کرد: این کمربندی در حدفاصل آرامستان بهشت احمدی شیراز به سمت کفترک و در نهایت پلیس راه پل فسا ـ شیراز به طول ۲۲ کیلومتر احداث خواهد شد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با احداث این کمربندی، رینگ اول کمربندی شیراز تکمیل خواهد شد، گفت: بعد از امضای قرارداد و تأیید هیئت دولت، پیمانکار خود را آغاز کرده و این کار وارد فاز اجرایی خواهد شد.









