میزان بارندگی در استان فارس در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش داشته، اما همچنان در مقایسه با میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش را نشان میدهد. به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا بر اساس جدول هواشناسی، میزان بارندگی استان فارس از مهرماه پارسال تاکنون به ۱۶۸.۸ میلیمتر رسیده است. این در حالی است که میزان بارندگی در مدت مشابه سال گذشته ۱۳۱.۵ میلیمتر بوده، اما میانگین بلندمدت سال زراعی استان ۲۲۷.۲ میلیمتر گزارش شده است.
سپیدان و فیروزآباد، در صدر بارندگی
در میان شهرهای فارس، سپیدان با ۵۴۰.۳ میلیمتر بیشترین میزان بارندگی را در سال زارعی داشته، فیروزآباد با ۳۸۱.۸ میلیمتر در جایگاه دوم قرار گرفته است.کازرون با ۳۷۰.۵ ، شیراز با ۳۵۷.۳ و نورآباد ممسنی نیز با ۷. ۳۳۱ میلی متر از دیگر شهرهای پرباران استان هستند.
به گزارش شیراز۱۴۰۰، شیراز نیز با بارندگی ۳۵۷ میلی متر نسبت به مدت مشابه سال گذشته که تنها ۱۵۳ میلی متر بارش ثبت شده بود ۱۳۳ درصد افزایش بارندگی را داشته است و از میانگین بلند مدت خود در مدت مشابه که ۲۶۷ میلی متر می باشد عبور کرده است.

