تاریخ : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 15 December , 2025

آخرین اخبار

37

محدودیت ورود برخی خودرو‌ها به مرکز شهر شیراز

  • کد خبر : 45595
  • 28 مهر 1400 - 20:45

با اجرای طرح محدوده کم انتشار آلاینده‌های هوا ورود برخی خودرو‌ها به مرکز شهر شیراز محدود می‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰،معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: با اجرای طرح محدوده کم انتشار آلاینده‌های هوا (LEZ) ورود خودرو‌های آلاینده به محدوده مرکزی شهر شیراز محدود می‌شود.
مسعود طهماسبی افزود: این طرح در شورای ترافیک مصوب شده و به موجب قانون باید تمام خودرو‌های بدون معاینه فنی کنترل و استعلام آن‌ها به صورت آنی مشخص شود و اگر خودرو دارای معاینه فنی نباشد، جریمه خواهد شد.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح هسته مرکزی شهر یا رینگ قرمز است تا با اجرای آن، آلودگی در مرکز شهر کاهش یابد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: سامانه lez یک بستر است که علاوه بر مدیریت آلایندگی می‌تواند در اجرای طرح محدوده زمانی و مکانی حمل بار هم کمک کند. همچنین طرح محدوده زمانی و مکانی در شورای ترافیک به تصویب رسیده و به زود‌ی اجرا می‌شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=45595

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.