تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

آخرین اخبار

📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال واژگونی خودرو در کمربندی شیراز ۳ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان

0

خانم مدیرکل، وضعیت هوای شیراز بحرانی است نه قابل قبول!

  • کد خبر : 61405
  • 02 دی 1404 - 15:25

سایت خبری شیراز۱۴۰۰: لیلا تاجگردون مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست فارس گفته است: "وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در شیراز نسبت به بسیاری از کلانشهرهای کشور، حاصل پیگیری‌های مستمر، نظارت هدفمند بر واحدهای آلاینده و جلوگیری از استقرار واحدهای آلاینده جدید در شعاع ۳۰ کیلومتری شهر است."

اینکه مدیرکل محیط زیست فارس که وظیفه پایش مستمر و روزانه میزان آلودگی تنها کلانشهر سابقا پاک کشور را بر عهده داشته، اکنون چشم بر واقعیت آلودگی مستمر هوای شیراز در پاییز امسال بسته و اینگونه از اقدامات پیروزمندانه سازمان مطبوع خود سخن می‌گوید جای تاسف و شگفتی دارد.

بنابر مقادیر اعلامی سازمان محیط زیست و البته مشاهده چشمان غیرمسلح، هوای شیراز در بیشتر روزهای پاییز امسال ناسالم برای گروه‌های حساس بوده و بعید نیست با ادامه روند فعلی در سال‌های آینده به وضعیت ناسالم برای تمام گروه‌ها تبدیل شود.

توزیع سوخت با کیفیت پایین، خودروها و موتور سیکلت‌های آلاینده با مصرف سوخت بالا، تخریب بیش از پیش باغ‌های شیراز، فعالیت معادن شن و ماسه شمال‌غرب شیراز و رشد روزافزون جمعیت از مهم‌ترین دلایل افزایش تعداد روزهای آلوده شیراز نسبت به سالهای قبل است که مدیرکل محیط زیست فارس این وضعیت را قابل قبول دانسته و البته هنگامی که چنین وضعیت بغرنجی برای مدیریت محیط زیست فارس مناسب تشخیص داده می‌شود، قطعا انتظار برنامه‌ریزی خاصی هم برای ریشه‌یابی و حل این معضل مهم نباید داشته باشیم.
در پایان هم این پرسش این مدیرکل محیط زیست فارس وجود دارد که اقدامات انجام شده برای رفع خاموشی تابلوهای نمایش وضعیت آلودگی شیراز چیست؟

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=61405
  • ارسال توسط :
  • بدون بازدید
  • دیدگاه‌ها برای خانم مدیرکل، وضعیت هوای شیراز بحرانی است نه قابل قبول! بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.