تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

41
ارائه ۴۳۰ میلیون دلار طرح سرمایه گذاری از ابتدای سال تاکنون؛

ساخت بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی در فارس با سرمایه گذاری ترکیه ای ها

  • کد خبر : 42807
  • 16 مرداد 1399 - 23:50

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس اعلام کرد: جلب سرمایه ‌گذار خارجی در ۴ ماهه اول امسال، دو برابر کل سرمایه گذاری سال گذشته بوده است. به گزارش شیراز۱۴۰۰، بابک دایی در گفت و گو با سرویس اقتصادی «خبرجنوب» اظهار داشت از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۲ طرح سرمایه‌ گذاری خارجی به هیأت حمایت از سرمایه ‌گذاری خارجی برای تصویب ارسال شده که رقم سرمایه گذاری این طرح ها ۴۳۰ میلیون دلار است.
وی بیان داشت: این در حالی است که در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۱ پروژه به مبلغ ۱۸۱ میلیون دلار به تصویب هیات حمایت از سرمایه گذاری خارجی رسید.
دایی افزود: این طرح ها شامل طرح تولید قوطی های فلزی کنسروی توسط سرمایه گذاران اماراتی با رقم ۳ میلیون دلا و ۱۱ طرح دیگر مربوط به احداث نیروگاه های خورشیدی توسط سرمایه گذاران ترکیه است.
وی با بیان این که با بهره برداری از این طرح ها برای بیش از ۱۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود اظهار داشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در حالی جلب شده که کشورمان علاوه بر آن که در شرایط سخت در سخت ترین شرایط تحریم قرار دارد به دلیل شیوع کرونا با وضعیت خاصی مواجه است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس گفت: تحریم ها و شیوع کرونا نه تنها جلوی جذب و جلب سرمایه گذار خارجی را نگرفت بلکه رکورد جلب سرمایه گذار خارجی در فارس شکسته شد و ۲ و نیم برابر ۱۲ ماهه سال گذشته طرح خارجی جذب استان فارس شد.
وی با بیان این که قرار است با توافق ساتنا ۱۱ نیروگاه‌ خورشیدی توسط سرمایه گذاران ترکیه در کنار یکدیگر احداث شود اظهار داشت: این ۱۱ نیروگاه خورشیدی قرار است در بوانات احداث شده و در حقیقت با اجرای آن بزرگ ترین مزرعه خورشیدی در فارس ساخته می ‌شود.
دایی خاطرنشان کرد: تمامی مجوزها مطابق ماده ۲۱ برای تخصیص زمین و نیز مجوز کمیسیون معماری و شهرسازی دریافت شده است و طرح‌های مذکور بعد از تصویب در هیأت حمایت از سرمایه گذاری خارجی قابل اجرا است.
وی با اشاره به مشوق های سرمایه گذاری خارجی در ایران گفت: علاوه بر مشوق‌ ها و معافیت ‌های مالیاتی در مناطق محروم و معافیت ‌های گمرکی در منطقه ویژه اقتصادی و همچنین امکان خروج اصل و سود سرمایه ‌گذار خارجی از کشور، این امکان نیز به وجود آمده که سرمایه ‌گذاران خارجی می‌ توانند تا سقف سه خودروی خارجی را به کشور وارد کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس بیان داشت: واردات خودروی سرمایه‌ گذاران خارجی پیشنهاد استان فارس بوده که خوشبختانه مورد تایید مقامات کشوری قرار گرفته است.
وی با اشاره به آخرین وضعیت سایر پروژه های سرمایه گذاری خارجی در استان فارس یادآور شد: ۱۱ طرح سرمایه گذاری خارجی در فارس در سه سال و نیم اخیر افتتاح شده که این طرح ها اشتغال ۳۰۰ نفری به دنبال داشته است.
دایی با این پیش بینی که استان فارس بیش از گذشته مورد اقبال سرمایه گذاران خارجی قرار خواهد گرفت، ادامه داد: افزایش قیمت دلار باعث شده سرمایه گذاری خارجی در ایران نسبت به گذشته سودآورتر شود.
وی گفت: گر چه در کشور با تورم مواجه ایم اما از آن جا که افزایش نرخ دلار همچنان بالاتر از افزایش نرخ تورم است، به همین دلیل ورود دلار به کشور توسط سرمایه گذاران خارجی، برای اجرای پروژه‌ های مختلف می‌تواند این وضعیت را به نفع آن ها سودآورتر کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس با بیان این که این استان عملکرد موفقی در جذب سرمایه ‌گذاری دارد اظهار داشت: فارس اولین استان است که به بحث مجوزهای بی نام ورود کرده و ۸۵ مجوز بی نام در استان صادر شده است.
دایی تاکید کرد: بر این اساس به محض آن که سرمایه گذاری برای اجرای هر یک از این پروژه ها اعلام آمادگی کند نام وی در این مجوزها بدون فوت وقت وارد شده و سرمایه گذار آن می تواند در کمترین زمان پروژه های مذکور را اجرا کند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد با حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی، توسعه استان نسبت به گذشته با سرعت بیشتری اتفاق افتد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=42807
  • ارسال توسط :
  • منبع : خبرجنوب
  • 1374 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ساخت بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی در فارس با سرمایه گذاری ترکیه ای ها بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.