تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

65

مجتمع ذوب آهن پاسارگاد کوار

  • کد خبر : 42328
  • 18 تیر 1399 - 15:15

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: با اجرا و بهره‌برداری کامل از تمام بخش‌ها و فازهای کارخانه ذوب آهن پاسارگاد کوار برای سه هزار نفر به شکل مستقیم و ۱۵ هزار نفر به شکل غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، ظفر افشون، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کارخانه در سال ۸۴ با اخذ مجوزهای قانونی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اخذ تاییدیه‌های لازم برای تامین مواد اولیه به شرط تکمیل زنجیره تولید شروع به طراحی و اجرای خطوط تولید در کوار کرد و در سال ۹۲ واحدهای ذوب و ریخته‌گری بسته و کوره پاتیلی مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در سال ۹۸ نیز شاهد افتتاح واحد گاززدایی و کربن‌زدایی در خلاء این کارخانه بودیم.
وی ادامه داد: طبق برنامه و طراحی اولیه، این مجتمع به منظور قطع کامل وابستگی به سایر واحدها، اجرای فازهای دوم و سوم واحدهای تکمیل و توسعه زنجیره تولید فولاد را نیز به شکل همزمان آغاز کرد و بر همین اساس نخستین واحد مگا مدول تولید آهن اسفنجی پارسال وارد مرحله بهره‌برداری شد و واحدهای دوم و سوم نیز هریک با یک و هشت دهم میلیون تن در سال در دست اجرا است که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۱ آماده بهره‌برداری شود.
او اظهار داشت: پنجشنبه ۱۹  تیرماه ۹۹  نیز شاهد بهره‌برداری از بخش گندله‌سازی این کارخانه توسط رییس جمهوری به شکل ویدیو کنفرانس خواهیم بود که قرار است خوراک آن از معادن منطقه نی‌ریز تامین شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اضافه کرد: این کارخانه مجاز است به منظور تکمیل زنجیره تولید فولاد نسبت به احداث واحد کنسانتره سنگ آهن به میزان ۲ و نیم میلیون تن و یا واحد خرد کردن سنگ آهن به میزان پنج میلیون تن اقدام کند.
افشون ادامه داد: مجتمع با اخذ ۷۰ میلیون یورو از محل منابع صندوق توسعه ملی به شکل کامل از خارج خریداری و وارد کشور شده است.
او اظهار داشت: این کارخانه یکی از مهمترین تولید کنندگان بخش خصوصی کشور است که در سال گذشته با ۲۶۰ میلیون صادرات جایگاه اول ارزآوری صنعتی را برای استان فارس داشته است و در صورت اطمینان از تامین مستمر سنگ آهن برنامه توسعه‌ای آن همچنان ادامه خواهد داشت.
وی، زنجیره تولید این مجموعه را شامل تولید سنگ آهن، کنسانتره آهن، گندوله آهن، آهن اسفنجی و شمش فولاد دانست و افزود: در زمینه تحقق شعار جهش تولید و دستیابی به اهداف تولید، هدفگذاری تولید فولاد این واحد تولیدی در افق ۱۴۰۴ حدود ۵۵ میلیون تن در نظر گرفته شده است.
شهرستان کوار در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=42328
  • ارسال توسط :
  • 2326 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مجتمع ذوب آهن پاسارگاد کوار بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.