تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

15

تغییر ساعت کار دستگاه های اجرایی فارس

  • کد خبر : 35750
  • 17 تیر 1397 - 12:33
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: ساعت کار دستگاه های اجرایی و خدمات رسان استان با هدف صرفه جویی در منابع انرژی از روز یکشنبه هفدهم تیرماه تغییرکرد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از استانداری فارس ، یدالله رحمانی افزود: بر این اساس ساعت کار تمام دستگاه های اجرایی، بانک ها، شهرداری ها و سایر موسسه های عمومی غیر دولتی این استان از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح آغاز می شود و در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه پایان می یابد.وی ادامه داد: این تصمیم با توجه به اعلام وزارت نیرو مبنی بر کاهش تولید انرژی برق از نیروگاه های برق آبی کشور در پی کاهش نزولات آسمانی، پایین آمدن ذخیره آب سدها، افزایش مصرف برق در مناطق گرمسیر و با توجه به تاکید هیات دولت مبنی بر ضرورت مدیریت مصرف برق اتخاذ شده و تا پایان مردادماه ۹۷ ادامه خواهد داشت.

رحمانی، از مدیران دستگاه های اجرایی و اداره ها خواست ضمن انجام حداکثر صرفه جویی در مصرف برق و خاموش نگاه داشتن سیستم های برقی غیرضروری، برنامه ریزی لازم را برای اجرای این مصوبه داشته باشند.

پیش از این معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس هشتم خرداد ۹۷ در ابلاغیه ای اعلام کرده بود: ساعت کار اداره های دولتی، نهادها و موسسه های عمومی در شهرستان های لارستان، لامرد، مُهر، گراش، خنج، فسا، داراب، جهرم، زرین دشت، کازرون، ممسنی، رستم، فراشبند و قیرو کارزین از اول تیرماه تا آخر مرداد ۹۷ از ساعت شش و ۳۰ دقیقه  تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه تعیین شده است.

این شهرستان ها در مناطق جنوب، جنوب شرق، جنوب غرب، شرق و غرب استان فارس قرار دارند.

در ابلاغیه مذکور هدف از انجام این کار، درخواست شرکت توزیع برق استان فارس مبنی بر لزوم صرفه جویی و مصرف بهینه انرژی و جلوگیری از اعمال خاموشی در شبکه توزیع برق این استان اعلام شده بود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=35750

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.