تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

35

افتتاح آزاد راه شیراز – اصفهان نیمه اول سال ۹۸

  • کد خبر : 35723
  • 16 تیر 1397 - 23:45
استاندار فارس گفت: تلاش ما این است که آزاد راه شیراز – اصفهان که هم اینک در مسیری به طول ۲۲۰کیلومتر در دست احداث است تا پایان سال جاری به بهره برداری رسد در غیر این صورت این طرح در نیمه نخست سال ۹۸ افتتاح خواهد شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایرنا اسماعیل تبادار، شنبه در آغاز عملیات بهسازی باند برگشت محور شیراز – دشت ارژن در گردنه چهل چشمه کازرون با اشاره به اینکه قرار است ۶۰۰ کیلومتر آزاد راه دیگر در استان فارس ایجاد شود، اظهار داشت: مطالعات آزاد راه شیراز به بوشهر به اتمام رسیده است و امیدواریم در سال ۹۸ عملیات اجرایی این طرح نیز آغاز شود.
وی افزود: این استان در حال حاضر دارای یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه است و ایجاد ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد. استاندار فارس، همچنین به اجرای طرح چهار خطه در دست احداث تنگ ابوالحیات به دشت ارژن و بازدید خود از این طرح اشاره کرد و گفت: می کوشیم تا پایان سال ۹۷ این پروژه به بهره برداری برسد.

 حذف ۲۶ نقطه حادثه خیز از جاده های فارس
مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جاده ای استان فارس هم در این مراسم اظهار داشت: ۲۵۰ نقطه حادثه خیز در جاده های این استان شناسایی شده که از این میزان مشکل ۲۶ نقطه برطرف شد، رفع مشکل ۱۲نقطه در دست انجام است، برای حذف ۶۵ نقطه حادثه خیز دیگر پیمانکاران آنها مشخص شده اند و مقدمات کار برای آغاز حذف ۱۸نقطه مهیاست.
علیرضا سیاهپور در بخش دیگری از سخنان خود در مورد آغاز عملیات بهسازی باند برگشت محور شیراز – دشت ارژن در گردنه چهل چشمه کازرون نیز گفت: به دلیل وجود نقاط حادثه ساز و پُر تصادف در این مسیر به ویژه در محدوده ورودی خان زنیان، مبادرت به بهسازی این محور شده است.
وی گفت: در قالب اجرای این عملیات بهسازی، تعداد ۲۳ قوس به طول هفت کیلومتر با اعتبار ۱۲۰میلیارد ریال اصلاح می شود و این کار ظرف مدت ۱۲ماه انجام خواهد شد.
فیروز تکاور، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس هم در این آیین در مورد طرح چهار خطه در دست احداث تنگ ابوالحیات به دشت ارژن، بیان کرد: این پروژه در مسیری به طول ۲۲ کیلومتر با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم اینک در حال انجام است و برای تکمیل و اتمام آن به یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=35723
  • ارسال توسط :
  • 3292 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای افتتاح آزاد راه شیراز – اصفهان نیمه اول سال ۹۸ بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.