تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

37

خریداری مینی بوس برای مسیرهای کم مسافر در شیراز

  • کد خبر : 35289
  • 20 خرداد 1397 - 14:56

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر شیراز گفت: تعدادی مینی‌بوس در سال جدید توسط شهرداری شیراز برای مسیرهای کم مسافر خریداری می شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، نواب قائدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر طرح جامع ساماندهی خطوط اتوبوسرانی شهر شیراز در حال انجام است، افزود: در کنار اجرای این طرح، یکی از مباحثی که امسال در برنامه حمل ونقل عمومی شهر قرار دارد، خرید تعدادی مینی‌بوس و استفاده از آن‌ها در مسیرهایی است که مسافران کمتری دارد و فعالیت اتوبوس در آن‌ها مقرون به صرفه نیست.

قائدی ادامه داد: البته با توجه به مشکلاتی که مینی‌بوس‌های تولید داخل دارند و نداشتن دنده اتوماتیک که باعث خستگی راننده‌ها می‌شود، به دنبال رفع این مشکل از نظر فنی هستیم و در کنار آن در تلاشیم تا پایان سال بخشی از ناوگان اتوبوسرانی را نیز هوشمند کنیم.

وی درخصوص فعالیت شرکت‌های تاکسی نیز بیان کرد: پس از مخالفت فرمانداری با این مصوبه، در شورای حل اختلاف به آن رسیدگی شد و رای به نفع شورا صادر گردید. در ادامه برای اجرا به شهرداری ابلاغ شد که هم اکنون در حال طی مراحل اداری است.

قائدی افزود: پس از طی مراحل اداری، سازمان حمل ونقل مسافر درون شهری، مناقصه و مزایده را برای شرکت‌های متقاضی فعالیت در این حوزه صادر می‌کند و پس از انجام استعلام‌های لازم، این شرکت‌ها فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به برخی مزیت‌های تاکسی‌های اینترنتی زیر نظر شهرداری شیراز ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مزیت‌ این شرکت‌ها، فعالیت تاکسی‌های زردرنگ و رسمی و خودروهای تاکسی تلفنی است که تمامی استعلام‌های لازم از آن‌ها گرفته شده و به همین دلیل نیز از امنیت بالایی برخوردارند.

قائدی افزود: یکی دیگر از طرح‌هایی که تا پایان سال اجرامی‌شود، هوشمندسازی تمامی ناوگان تاکسیرانی شیراز است و حتی از طریق تلفن همراه نیز می‌توان هزینه کرایه تاکسی را در همان زمان پرداخت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۲ هزار تاکسی در شیراز حضور دارد که حدود ۳ هزار دستگاه آن‌ها غیرفعال است یا افرادی آن‌ها را تنها برای عبور و مرور از خط ویژه خریداری کرده‌اند و یا جزو خودروهای فرسوده است اما با هوشمندسازی ناوگان می‌توانیم تاکسی‌های غیرفعال را شناسایی و اقدامات قانونی لازم را در این زمینه انجام دهیم.

قائدی گفت: درخصوص مصوبه فعالیت وانت اینترنتی نیز فرمانداری این مصوبه را با این استدلال که باعث انحصارگرایی می‌شود رد کرده ، در حالی که طبق قانون، وظیفه نظارت بر حمل ونقل بار و مسافر در شهرها برعهده شهرداری است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=35289
  • ارسال توسط :
  • 1304 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای خریداری مینی بوس برای مسیرهای کم مسافر در شیراز بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.