تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

40

سوال آمریکا: داعش این همه تویوتا از کجا آورده است؟

  • کد خبر : 21988
  • 16 مهر 1394 - 4:19

مقامات آمریکایی از شرکت تویوتا خواسته اند به آنها کمک کند تا بداند داعش این تعداد زیاد از خودروهای تویوتا را از کجا به دست آورده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از شبکه آمریکایی ای.بی. سی، مقامات آمریکایی با نگرانی بسیار به مساله افزایش تعداد خودروهای تویوتا در اختیار داعش می نگرند.

افزایش این نوع اتومبیل ها را به راحتی می توان در فیلم های تبلیغاتی داعش مشاهده کرد.

تویوتا به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان گفته است که درباره این موضوع اطلاعاتی در دست ندارد اما از تحقیقاتی که بخش مبارزه با تروریسم در وزارت خزانه داری آمریکا انجام می دهد حمایت می کند.

509157_447

شرکت تویوتا همچنین گفته است که اطلاعاتی در مورد زنجیره های صادرات خودروی خود به خارومیانه در اختیار آمریکا قرار داده است.

این شرکت خودروساز همچنین گزارشی از اقدامات صورت گرفته در جهت جلوگیری استفاده گروه های تروریستی و نظامی از این نوع اتومبیل ها به وزارت خزانه داری آمریکا ارائه کرده است.

تویوتا بر عدم توانایی خود در رهگیری اتومبیل هایی که مورد سرقت قرار می گیرند یا از طریق واسطه هایی که با شرکت مرتبط نیستند فروخته می شوند تاکید کرد.

به گفته مسوولین تویوتا، بسیاری از اتومبیل های تویوتا که در فیلم های داعش نمایش داده می شوند، از مدل های جدید شرکت نیستند.

“مارک ولاس” سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و کارشناس مبارزه با تروریسم در مصاحبه با شبکه ای بی سی گفت: “متاسفانه اتومبیل های “تویوتا لندکروز” و “تویوتا هایلکوس” به یکی از علامت های داعش تبدیل شده اند زیرا این گروه این اتومبیل ها را در فعالیت های نظامی، تروریستی و فعالیت های دیگر مورد استفاده قرار می دهد.”

وی در ادامه گفت: “در تمام فیلم هایی که از داعش منتشر می شود می توان کاروانی از اتومبیل های تویوتا را مشاهده کرد و این مساله نگران کننده است.”

لازم به یادآوری است که سوال های بسیاری در مورد استفاده داعش از اتومبیل های تویوتا در طول سال های اخیر به وجود آمده است. در سال ۲۰۱۴، گزارش های رسانه ای از تحویل ۴۳ دستگاه خودروی تویوتا به مخالفان در سوریه خبر دادند.

در گزارش دیگری که در روزنامه استرالیایی منتشر شد، آمده است که نزدیک به ۸۰۰ دستگاه اتومبیل تویوتا در فاصله بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ در استرالیا ناپدید شد. به همین دلیل کارشناس مبارزه با تروریسم انتقال این نوع اتومبیل به محل درگیری ها را دور از ذهن نمی داند.

گزارش های صادره از شرکت تویوتا نشان می دهد که فروش اتومبیل های لندکروز و هایلوکس در عراق از ۶ هزار دستگاه در سال ۲۰۱۱ به ۱۸ هزار واحد در سال ۲۰۱۳ رسید اما این رقم در سال ۲۰۱۴ به ۱۳ هزار دستگاه اتومبیل کاهش یافت.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=21988

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.