تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

21

ربایکوف: قرارداد اس۳۰۰ به زودی امضا می‌شود

  • کد خبر : 21264
  • 18 شهریور 1394 - 7:22

13931030000888_PhotoAسرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: قرارداد جدید تحویل سامانه های موشکی اس – سیصد به ایران در آینده نزدیک امضاء خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از ایتارتاس، وی امروز در حاشیه نمایشگاه تسلیحات روسیه در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا مشکلاتی در مذاکرات میان ایران و روسیه در زمینه سامانه موشکی اس – سیصد وجود دارد، افزود: هیچ مشکلی با ایران در این زمینه وجود ندارد و این قرارداد به زودی امضاء خواهد شد. همه تصمیمات سیاسی پیشتر گرفته شده است.

بر اساس قراردادی که سال ۲۰۰۷ میان ایران و روسیه منعقد شد ، مسکو قرار بود سامانه های موشکی با برد متوسط و با ارزش بیش از ۸۰۰ میلیون دلار را در اختیار تهران قرار دهد.

بر اساس این گزارش، ایران ۱۶۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار آن را به صورت پیش پرداخت در اختیار روسیه قرار داد اما تا اواسط سال ۲۰۱۰ ، این سامانه به ایران تحویل داده نشد.

دمیتری مدودف رئیس جمهور وقت روسیه سپتامبر سال ۲۰۱۰ حکمی را درارتباط با اجرای قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل امضاء کرد که تحویل سامانه های اس – سیصد را به ایران ممنوع می کرد.

با امضاء این حکم قرارداد فسخ و مبلغ پیش پرداخت به جمهوری اسلامی مسترد شد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ممنوعیت تحویل موشک های اس – سیصد را به ایران آوریل سال ۲۰۱۵ لغو کرد و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرد ممنوعیت تحویل این سامانه موشکی به ایران با توجه به پیشرفت در حل و فصل برنامه هسته ای این کشور دیگر لازم نیست.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=21264

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.