تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴

28

عرض‌اندام شیراز در برابر فلورانس، بارسلون و پاریس

  • کد خبر : 20049
  • 20 مرداد 1394 - 0:31

مدیر روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری شیراز گفت: در صورت واگذاری میزبانی اجلاس شهرهای تاریخی به شیراز، باید در حد شهرهایی مانند پاریس، فلورانس و بارسلون که پیش‌ازاین میزبان این برنامه بوده‌اند، ظاهر شویم.
13940228000722_PhotoA
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از خبرگزاری فارس، هاشم مظاهری‌زاده در حاشیه یک‌صد و دهمین جلسه شورای اسلامی این شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته با هماهنگی که با رایزنی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن داشتیم مکاتباتی با دبیرخانه اتحادیه شهرهای تاریخی جهان «ال اچ سی» که در کیوتو مستقر است، انجام دادیم و بنا شد برای دور بعدی اجلاس کاندیدای میزبانی شویم.

وی افزود: این اجلاس از سال ۱۹۸۴ آغازشده و ما با ارسال مدرک به عضویت این لیگ درآمدیم و البته رایزنی جمهوری اسلامی بنابر مدارک و تصاویری که از شهر شیراز ارائه شد به ما کمک کردند که مرحله پذیرش به‌عنوان عضو را بگذرانیم و در جمع شهرهای تاریخی جهان قرار بگیریم.

مظاهری با بیان اینکه مجمع عمومی اجلاس شهرهای تاریخی هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود، ادامه داد: اکنون یک سال از عضویت شیراز می‌گذرد و ما بنابر ظرفیت شیراز و فراخوانی که دبیرخانه اجلاس اعلام کرده برای سال ۲۰۱۸ اعلام کاندیداتوری کرده‌ایم چراکه در سال ۲۰۱۶ میزبانی بر عهده یکی از شهرهای اتریش است.

این مسئول خاطرنشان کرد: ظرفیتی که از قبال عضویت سازمان‌های بین‌المللی به وجود می‌آید با پیگیری شهرداری محقق می‌شود اما این مسئله زمانی در شکل حداکثری خود شکوفا می‌شود که شهرداری بستر را فراهم کند و ادارات و دستگاه‌های دیگر نیز همکاری کنند، پیشنهاد بدهند و همراه ما باشند تا ظرفیت شهر تاریخی شیراز در بعد جهانی ارائه شود.

وی بابیان این‌که این اعلام آمادگی برای میزبانی به‌طور رسمی با امضای شهردار ارائه‌شده، گفت: اگر به تاریخ برگزاری این رویداد مراجعه کنید شهرهایی مانند پاریس، فلورانس و بارسلون میزبانی این همایش را بر عهده داشته‌اند و ما امیدواریم بتوانیم برنامه‌هایی درشان نظام جمهوری اسلامی و در حد بزرگ‌ترین شهرهای تاریخی جهان ارائه دهیم.

مظاهری برگزاری این رویداد فرصت و بهانه‌ای برای ارتقای جایگاه و معرفی شهر شیراز دانست و ادامه داد: سال ۲۰۱۸ که مجمع عمومی اجلاس برگزار می‌شود این حق به میزبان داده‌شده که برای هر شرکت‌کننده بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ دلار دریافت کند.

به گفته وی، مدعوین اصلی این برنامه شهرداران و یا هیئت‌هایی هستند که بنا به تشخیص خود شهرداری‌های کشورهای جهان در آن حضور یابند و پیش‌بینی می‌شود ۳۰ شهر نماینده اعزام کنند و حداقل نیمی از آن‌ها نماینده در سطوح بالا داشته باشند.

در صورت پذیرش این میزبانی، شانزدهمین اجلاس شهرداری‌های شهرهای تاریخی جهان در سال ۱۳۹۷ در شیراز برگزار خواهد شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=20049

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. خیلی هم خوب.شیراز تمام مشخصه های تاریخی رو داره و بهترین انتخاب می تونه باشه.فقط باید یه نماینده بفرستن که بتونه اونا رو قانع کنه تا شیراز انتخاب بشه نه یه آدم بی عرضه .

  2. ان شاءالله?

  3. اینجاست که نیاز شیراز به یک سالن مرکزی و مجموعه فرهنگی عظیم مانند مجموعه علی اف شهر باکو در آذربایجان و سالن و مجموعه اجلاس سران در اصفهان داریم که در حد و نام شیراز باشد ای کاش که این همه که در فکر توسعه حرم هستند به فکر ساخت چنین چیزی بودن

  4. سایت عکسهای با کیفیت بالا مجموعه علی اف شهر باکو

    سایت

    http://memarinews.com/vdcgwn9x.ak9zu4prra.html

  5. به کوری چشم حسودا تو شیراز بهترینش رو میسازن و شیراز میزبان میشه حتما…..شیراز باید مسولیت این اجلاس رو بر عهده بگیره چون لیاقتش رو داره.ان شاالله