تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

49

رالی شیراز

  • کد خبر : 12411
  • 21 مرداد 1393 - 11:11

نماینده فدراسیون جهانی اتومبیلرانی (FIA) گفت: برگزاری رالی شیراز باعث آشنایی بیشتر مردم دنیا با فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی می‌شود.download [800x600]

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از ایرنا، هانی شعبان که اهل کشور سوریه است، شنبه در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس بیان داشت: با توجه به اینکه شیراز دارای اماکن فرهنگی و مذهبی قابل توجهی است از این رو برای معرفی هر چه بهتر کشور ایران به جهانیان این شهر برگزیده شده است.

وی بیان کرد: مکان‌های تاریخی و زیبایی‌های موجود در مسیر مسابقات شیراز رالی باعث می‌شود تا در سال‌های آینده افراد بیشتری برای شرکت در این رقابت به ایران سفر کنند.

نایب رییس فدراسیون اتومبیلرانی سوریه افزود: شیراز رالی رویداد بزرگی است که سال جاری به صورت آزمایشی برگزار می‌شود از این رو همه دست اندرکاران باید تلاش کنند تا به بهترین شکل این رقابت‌ها انجام و در سال ۲۰۱۵ این مسابقات وارد تقویم FIA شود.

نماینده فدراسیون جهانی اتومبیلرانی بیان داشت: برای برگزاری مطلوب شیراز رالی باید در گام اول آموزش‌های لازم به افراد داده شود تا شاهد برگزاری یک رویداد ورزشی ایمن باشیم.

شعبان، در مورد آمادگی شهر شیراز برای میزبانی این رقابت بیان کرد: در ارزیابی‌های صورت گرفته زیرساخت‌های لازم برای برگزاری هر ساله رالی شیراز فراهم است اما تایید نهایی باید در زمان برگزاری مسابقات از سوی ناظر فدراسیون جهانی صورت گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس هم دراین دیدار ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رقابت‌ها در شیراز گفت: استاندار فارس و دیگر مسوولان استانی برای برگزاری مطلوب شیراز رالی اعلام آمادگی کرده‌اند.

سید غلامرضا کمانه ادامه داد: بعد از ثبت نهایی این رقابت‌ها در تقویم فدراسیون جهانی، مردم دنیا بیشتر با ایران و شیراز آشنا خواهند شد.

وی بیان کرد: مسابقات شیراز رالی به صورت نمادین از دروازه قرآن شروع می‌شود اما تخت جمشید محل آغاز است و در ادامه اتومبیلرانان از یک مسیر تاریخی که زمانی کوروش «پادشاه هخامنشی» از آن عبور کرد، می‌گذرند و این رقابت در کنار دریاچه آباده طشک پایان می‌یابد.

کمانه افزود: شیراز رالی، سوم مهر امسال با عبور از شهرهای مرودشت، زرقان، ارسنجان و خرامه آغاز و مراسم پایانی آن در دروازه قرآن شیراز برگزار می‌شود.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»
«با ورود به این لینک، وارد قسمت بحث آزاد شوید»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=12411

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 12در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۲
  1. این یک فرصت طلایی است نباید ازدست بدهیم باید تمام مسئولین با تمام وجود مایه بزارن حتی مردم استان وفارس
    باید انقدر سطح کیفیت این مسابقه بلا باشه که بتونیم رالی شیراز را ثبت کنیم و هر سال هزارارن گردشگر را به شیراز بکشانیم
    باید از الان تبلیغات اغاز شود
    تا از استقبال مردم مسئولین جهانی شوک زده بشن

  2. از کدوم جادهها دقیقا میخوان استفاده کنن؟بهتر نبود مسیر رو بزارن تخت جمشید-پاسارگاد-ارسنجان- اباده تشک -نیریز استهبان فسا سروستان شیراز که مسیر حدود ۲۰۰ کیلومتر میشه

  3. درود
    تبریک میگم . رویداد مهمیه . امیدوارم تبدیل به فرصت بشه . مخصوصا با توجه به صحبت های استاندار محترم مبنی بر لزوم جذب سرمایه گذار ، باید گفت ، این گوی و این میدان . امیدوارم بعد ها افسوس این فرصت طلایی رو نخوریم .

  4. امیدوارم دلواپسان کارشکنی نکنن

    • کاش بحث های سیاسی رو وسط نمیکشیدی…
      منم به قول شما یه دلواپس مذاکرات هسته ای هستم ولی مثل شما ایرانی هستم و خوشحال از پیشرفت ها.
      کاش بعضیا یه جوری از دلواپس ها حرف نمیزدن انگار که به خون هموطنشون تشنه ن

      • دوست عزیز والا با کارهایی که شما می کنین ما حتی در ایرانی بودنتون شک میکنیم چه برسه به اینکه به خونه ما تشنه این!!!!

      • عزیز اون دلواپسان با این دلواپسان فرق دارند شما اطلاع نداری. یه عده چند وقت پیش جمع شده بودند توو شیراز و جلوی یک سرمایه گذاری رو گرفتند که هیچ ارتباطیم به دلواپسان سیاسی و مسئله هسته ای نداشت اما اینجا چون بیشتر بازدیدکننده ها شیرازی هستند می دونند که دلواپسان یعنی کیا اما برا شما سوتفاهم شده بود.این سایت مهم سیاسی کاری نیست همه یک هدف و آرزو داریم پیشرفت شیراز و کل ایران 😉

      • “مهم” چی بود این وسط من نوشتمش؟ 😀

  5. تبریک میگم

  6. اتفاق بسیار خوشایند و در خور استان فارس است امیدوارم قدر این فرصت را هرچه بیشتر بدانیم وبه جایی رسیده باشم که مسئولین ما به چنین درکی رسیده باشند کشورهایی مثل دوبی که در حال حاضر یکی از قطبهای ورزشی و توریستی دنیا شده اند با برگزاری چنین مسابقات و فستیوالهایی خود را به این جایگاه رسانده اند .

  7. کسی میدونه چه تیم ها و کشورهایی حضور دارند؟ و اینکه نحوه برگزاری چه طور هست جاده رو کامل میبندن؟ مهم تر از همه چه کلاس ماشین هایی در این رالی هستند؟ جوایز؟ چقد سوال شد 😀