1:13:05تاریخ : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴ Saturday, 19 April , 2025

آخرین اخبار

🎥: پروژه آکواریوم شیراز 📸: مسکن ملی اکباتان صدرا ۲ کشته در تصادف آزادراه شیراز – اصفهان غرق شدن کودک ۳ ساله در رودخانه‌ای در کازرون تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در فارس شیراز میزبان رقابت‌های بین‌المللی اسکواش می‌شود تصادف مرگبار در بلوار فرهنگ شهر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ 🎥: لحظه ورود دستگاه حفار مکانیزه(TBM) به ایستگاه مترو سعدی 🎥: افتتاح تقاطع بزرگ نواب سند حفاظت تالاب‌های فارس در راه است بودجه فارس متناسب با وسعت و جمعیت آن نیست خط کشی ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر صدرا ضرب الاجل دادستانی برای واگذاری فوری کوه قلات و تنگ سرخ به محیط زیست فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ ایجاد منطقه ۱۲ شهرداری شیراز برای باغ های قصردشت توقف فجرسپاسی در حافظیه افتتاح بیمارستان اعصاب و روان بوستان شیراز پس از ۱۵ سال اعلام آخرین میزان بارش باران در فارس و شیراز/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ افتتاح مرکز سی‌تی‌اسکن بیمارستان شهید دوران شیراز

43

تیم فوتبال برق شیراز، چراغی که در حال سوسوزدن است

  • کد خبر : 10594
  • 25 خرداد 1393 - 1:18

تیم فوتبال برق شیراز که در سال ۱۳۲۵ تاسیس شد و طی دوران حیاتش در سطح اول فوتبال کشور با ارایه بازی‌های زیبا و هجومی به محبوبیت رسید اکنون چراغی است که در حال خاموش شدن است و در دسته سوم کشور سوسو می‌زند.81200217-5759124 [800x600]

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از ایرنا،در سال ۱۳۲۵ عده‌ای از جوانان ورزش دوست شیرازی که در کارخانه چراغ برق شیراز کار می‌کردند، با همت ابراهیم نعمت اللهی یک تیم فوتبال را تشکیل دادند که با موافقت مدیرعامل وقت شرکت برق منطقه‌ای فارس تحت پوشش این شرکت در آمد و قدیمی‌ترین باشگاه ورزشی ایران پیش از باشگاه دوچرخه‌سواران ( تاج ) تاسیس شد.

کسب عنوان بهترین تیم شهرستانی در جام تخت جمشید (۱۳۵۶) شرکت در جام دیوار بزرگ چین و کسب مقام سوم، حضور در دو فینال جام حذفی و کسب مقام قهرمانی که منجر به شرکت در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا شد، داشتن چندین ملی‌پوش در رده‌های مختلف سنی،کاپیتانی غلام پیروانی مدافع این تیم در تیم ملی جوانان ایران و کسب چندین مقام قهرمانی در رده‌های مختلف سنی در کشور در ویترین افتخارات این باشگاه ۷۳ ساله دیده می‌شود.

در دهه پنجاه این باشگاه با داشتن استخر سرپوشیده، زمین چمن استاندارد، سالن فوتسال وبدنسازی و زمین بسکتبال و والیبال به یک باشگاه حرفه‌ای تبدیل شد .

پیروانی، قشقاییان، عبدالهی،نصرالهی ، مرحوم دره شوریان یزدانی ، صبوری ، تبری ، استواری ، رنجبربان ، عباسی ، ستار زارع ، شیری، وحید مرادی ازجمله بازیکنان مطرح این تیم هستند که تعدادی از آن‌ها نیز سابقه حضور در جام جهانی فوتبال را دارند .

برقی‌ها پس از بازگشت از جام باشگاه‌های آسیا در سال ۱۳۷۷درحالی‌که چندین بازیکن مصدوم به همراه داشتند قربانی لجبازی‌های فدراسیون وقت شدند و پس از چندین شکست از سطح اول فوتبال باشگاه‌های ایران به دسته دوم سقوط کردند.

نارنجی پوشان شیرازی در سال ۱۳۷۸ دوباره به سطح اول فوتبال ایران بازگشتند و پس از شکل‌گیری لیگ برتر و حضور موفق در هشت دوره سرانجام در سال ۱۳۸۸ پس از هفته‌ها صدرنشینی در لیگ برتر با تغییر چهار مربی به دسته اول سقوط کرد.

کاکو ها از این زمان به بعد سیر نزولی را به‌سرعت طی کردند،حتی خرید امتیاز دسته اولی استیل آذین و واگذاری غیرمتعارف و عجولانه به بخش خصوصی هم چاره‌ساز نشد تا اکنون در دسته سوم کشور صدای خرد شدن استخوانش همچون تیم‌های، بانک ملی ،شاهین ،شموشک ، آرارات ، هما و سپیدرود نیز به‌شدت شنیده شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=10594

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. متاسفانه استاندار حتی یک جلسه هم برای پی گیری کارهای برق انجام نداده و واقعا نمی دونیم که معطل چی هستند

  2. پس شاهین رو چی می گی به قول شاعر که می گه خهخ خهی شاهین به پرواز آمدی رفته سر کش سرنگون باز آمدی.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.