تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

39

استفاده از تکنولوژی در گسترش فضای سبز

  • کد خبر : 9441
  • 11 اردیبهشت 1393 - 2:52

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: باید در حفظ و گسترش فضای سبز از تکنولوژی روز استفاده شود. فضای سبز [800x600]
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، رمضان امینی استفاده از دانش محوری و مدیریت مبتنی بر دانش علوم و تکنولوژی روز را یکی از اقدامات توسعه سازمان دانست و اضافه کرد: سازمان پارک‌ها و فضای سبز باید با پژوهش و تولید برنامه و بروز دادن خلاقیت‌ها و نوآوری‌های جدید در ایجاد، گسترش و حفظ فضای سبز اقدامات لازم را انجام دهند.
امینی با بیان این مطلب که برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر لازم در جهت افزایش سرانه فضای سبز شهر باید به نحوی باشد که حداقل سالانه یک متر مربع افزایش داشته باشیم، اضافه کرد: از امروز باید برنامه‌ریزی‌های لازم در جهت افزایش سرانه فضای سبز داخل شهر و پیرامون شهر انجام شود.

معاون اجرایی و خدمات شهری افزود: تشکیل گروه‌های نظارتی با استفاده از توان مجموعه بزرگ شهرداری و انجام نظارت‌های لازم به صورت مستمر و نظارت بر رفع مشکلات می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در حفظ و گسترش فضای سبز شهر شیراز داشته باشد.

امینی گفت: برای استفاده بهینه از منابع آبی موجود در سطح شهر و همچنین اصلاح الگوهای مصرف باید تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های لازم، هدفمند و قانونمند و با پرهیز از هر گونه اقدام شتاب‌زده، احساسی و غیر کار‌شناسی می‌توان گام‌های موثری در توسعه و افزایش فضای سبز شهر شیراز برداشت.

معاون اجرایی و خدمات شهری افزود: امسال با لطف شهردار و شورای شهرشیراز رقم بسیار مناسبی برای حوزه عمرانی سازمان فضای سبز در نظر گرفته شده که نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته است و باید یک حرکت و گام بلندی برای توسعه فضای سبز شهر شیراز برداشته شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=9441

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. دست مریزاد به این نوبینی ای که در مجموعه ی مدیریتی فارس و شیراز باب شده ، انشالا که ادامه داشته باشه و تحقق پیدا کنند .

  2. امیدوارم درختکاری در کوههای اطراف شیراز هم در دستور کارشون باشه.

  3. از هر تکنولوژیی که میخوان استفاده کنن، بکنن، فقط همه جای شیراز رو عین این عکس سرسبزش کنن.