تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

42

۱۶ اثر تاریخی ثبت شده یونسکو توسط هیات امنا اداره می شود

  • کد خبر : 9130
  • 01 اردیبهشت 1393 - 22:33

IMG13260510معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۱۶ اثر تاریخی ثبت شده یونسکو توسط هیات امنا اداره خواهد شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرنگار مهر، مسعود سلطانی فر عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از تخت جمشید و پاسارگاد در جمع خبرنگاران افزود: طی یک ماه آینده مجموعه تخت جمشید به وسیله هیات امنا اداره خواهد شد که تعداد آن‌ها بین ۷ تا ۱۱ نفر خواهد بود.

وی تصریح کرد: ۱۶ اثری که توسط هیات امنا اداره خواهد شد طی شش ماه اول سال نفرات آن‌ها مشخص و اولویت با پژوهشگران و نخبگان منطقه خواهد بود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص وضعیت سرمایه گذاری در بخش گردشگری گفت: احساس می‌کنم فصل گردشگری در فارس فصل اصلی توسعه اقتصادی استان است چرا که باید از زمینه‌های سرمایه گذاری بی‌نظیر موجود در فارس استفاده شود.

سلطانی فر یادآور شد: خوشبختانه امروز هتل‌ها مملو از گردشگر است و از طرفی شاهد افزایش حضور گردشگران خارجی نیز هستیم بنابراین فعالیت در زمینه‌های گردشگری و هتلداری در اولویت قرار دارد.

وی در خصوص ثبت جهانی مجموعه زندیه نیز گفت: ۴۷ پرونده برای ارسال به یونسکو آماده شده که به نوبت در خصوص آن‌ها اقدام می‌کنیم.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=9130

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.