تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

10

📸: هتلی که در حد ماکت باقی ماند!

  • کد خبر : 58765
  • 10 مهر 1404 - 0:19

مجتمع خلیج فارس، پروژه‌ای که قرار بود یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های تفریحی، گردشگری و اقامتی کشور باشد، امروز پس از گذشت بیش از ۱۵ سال هنوز نیمه‌کاره رها شده است. وعده‌های ساخت هتل، شهربازی روباز و فضاهای گردشگری رنگ باخته و تنها یک مجموعه تجاری کم‌رمق با معماری ضعیف ساخته شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، حدود ۱۵ سال پیش، پروژه‌ای با نام مجتمع خلیج فارس با تبلیغات گسترده اجرایی شد؛ پروژه‌ای که قرار بود در دل خود هتل مجلل، شهربازی روباز، سالن‌های تفریحی و فضایی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی را جای دهد. طراحی ماکت‌های این پروژه نیز نویدبخش آینده‌ای متفاوت برای توسعه گردشگری در شیراز بود.

اما امروز، پس از سال‌ها، نه از هتل خبری هست و نه از شهربازی بزرگ. تنها شهربازی قدیمی "شادی‌شهر" که برای اجرای این پروژه تخریب شد، جای خود را به ساختمانی تجاری داده که بیشتر واحدهای آن بلااستفاده و خالی مانده‌اند. این مجموعه تجاری با معماری ضعیف و بدون کارکردی چشمگیر، نتوانسته حتی بخش کوچکی از وعده‌های اولیه را تحقق بخشد.

در حال حاضر، تنها بخش تفریحی و سرگرمی فعال این مجموعه به چند سالن سینما و یک شهربازی کوچک و بولینگ و بیلیارد محدود می‌شود؛ آن هم در حالی که انتظارات عمومی از چنین پروژه‌ای بسیار فراتر از وضع موجود بود.

سرنوشت نامعلوم این پروژه، نه تنها نمونه‌ای از اتلاف سرمایه‌های هنگفت و فرصت‌های گردشگری است، بلکه یادآور ضرورت نظارت و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در اجرای طرح‌های بزرگ سرمایه گذاری محسوب می‌شود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=58765

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.