تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

7

پروازهای قطر ایرویز شیراز – دوحه از سر گرفته شد

  • کد خبر : 56679
  • 27 مرداد 1404 - 19:26

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس از آغاز مجدد پروازهای بین‌المللی شرکت هواپیمایی قطر ایرویز از فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز خبر داد و اعلام کرد: با فعالیت مجدد این شرکت، تعداد مقاصد خارجی این فرودگاه افزایش یافت.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا، فخرالدین کشاورز، در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به تداوم بازگشایی و برقراری پروازهای خارجی از فرودگاه بین‌المللی شیراز پس از جنگ ۱۲ روزه افزود: شرکت هواپیمایی قطر ایرویز از بامداد یکشنبه پروازهای خود را از این فرودگاه به مقصد دوحه از سر گرفت.
وی ادامه داد: این شرکت با برنامه‌ریزی انجام چهار پرواز در هفته، در روزهای یکشنبه و پنجشنبه، با ساعت ورود ۳:۴۵ و ساعت خروج ۵:۱۰ به مسافران خدمات‌رسانی خواهد کرد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس اظهارکرد: پیش‌تر نیز شرکت‌های هواپیمایی فلای‌دبی، ایرعربیا، ترکیش، الجزیره، سلام ایر، پارس، تابان، ایرتور، ایران ایر و قشم ایر در مسیرهای بین المللی همچون دبی، شارجه، مسقط، قطر، استانبول،کویت و نجف فعالیت خود را آغاز کرده بودند.

پروازهای قطر ایرویز شیراز-دوحه از سر گرفته شد
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=56679

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.