تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

10

اجرای روکش آسفالت بزرگراه صدرا به باجگاه

  • کد خبر : 55760
  • 31 تیر 1404 - 14:04

عملیات اجرایی روکش آسفالت مسیر برگشت محور باجگاه به صدرا به طول ۵ کیلومتر آغاز شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از شرکت عمران صدرا، این پروژه به طول ۵ کیلومتر و با استفاده از ۹۰۰۰ تن آسفالت، به بهبود کیفیت و ایمنی یکی از محورهای اصلی ورودی شهر صدرا می‌پردازد.

این محور پس از بزرگراه خلیج فارس، یکی از سه کریدور اصلی ورودی فعلی شهر صدرا محسوب می‌شود و نقش حیاتی در تردد روزانه شهروندان دارد. انتظار می‌رود علاوه بر افزایش ایمنی تردد و کاهش حوادث، به روان‌سازی ترافیک و ارتقای کیفیت سفر شهروندان در این مسیر پرتردد کمک شایانی نماید.

جعفر زاهدی دره شوری، مدیرعامل شرکت عمران صدرا، با اشاره به اهمیت این پروژه اظهار داشت: «بزرگراه صدرا به باجگاه در حال حاضر، پس از محور خلیج فارس، یکی از ۳ محور اصلی ورودی‌های شهر صدرا محسوب می‌شود. مسیر رفت این بزرگراه در سال‌های گذشته تکمیل شد و خوشبختانه هم‌اکنون عملیات اجرایی روکش آسفالت مسیر برگشت آن نیز آغاز شده است. در این پروژه روکش آسفالت به طول پنج کیلومتر اجرا می‌شود و برای اجرای آن بالغ بر ۹۰۰۰ تن آسفالت مورد نیاز است.»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=55760

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.