تاریخ : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 15 December , 2025
6

اجرای پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ

  • کد خبر : 55722
  • 30 تیر 1404 - 21:44

شهردار منطقه ۳ شیراز از پیشرفت ۹۵ درصدی عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ خبر داد و گفت: این پروژه با هدف افزایش رفاه، ایمنی و بهبود عبور و مرور شهروندان با سرعت قابل توجهی در حال اجراست.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، علی مصلی‌نژاد از ادامه عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد خبر داد و اعلام کرد: این طرح با هدف زیبا‌سازی فضای شهری و ارتقای کیفیت تردد شهروندان در حال اجراست.

وی با اشاره به اهمیت پروژه‌های عمرانی در ارتقای رفاه و ایمنی شهروندان افزود: مناسب‌سازی فضای شهری به ویژه پیاده‌روها یکی از پروژه‌های مهم معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ شیراز است که هم‌اکنون در نقاط مختلف منطقه از جمله خیابان حافظ با سرعت چشمگیری در حال اجراست.

شهردار منطقه ۳ شیراز گفت: عملیات پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی، یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها در محدوده منطقه ۳ شیراز است که با هدف فراهم‌سازی محیطی ایمن و مناسب برای شهروندان در حال انجام است.

اجرای پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان حافظ
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=55722

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 4انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.