تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

15
شهردار شیراز مطرح کرد:

تلاش شبانه روزی برای اتصال شمال غرب شیراز به مترو

  • کد خبر : 54126
  • 30 اردیبهشت 1404 - 22:35

شهردار شیراز با اشاره به اهمیت توسعه مترو در این کلان‌شهر، از تلاش برای تکمیل خطوط مترو و فراهم‌کردن دسترسی برابر شهروندان به خدمات حمل‌ونقل عمومی، به ویژه در شمال‌غرب شیراز خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت در حاشیه بازدید از ایستگاه آفرینش خط مترو شیراز، اجرای خطوط متعدد مترو در شیراز را گامی مهم در جهت بهره‌مندی متوازن همه نقاط شهر از خدمات حمل‌ونقل ریلی دانست و گفت: هدف ما این است که تمامی مناطق شیراز از مترو بهره‌مند شوند و در این مسیر با تمام ظرفیت به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به خط سه مترو اظهار کرد: این خط حدود ۱۲ کیلومتر طول دارد و دارای هشت ایستگاه است که در حال حاضر، ۶ ایستگاه از جمله ایستگاه آفرینش در دست احداث هستند.

شهردار شیراز درباره ایستگاه آفرینش گفت: این ایستگاه یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های خط سه است که در محدوده تقاطع خیابان آفرینش با بزرگراه حسابی و بخش شمالی خیابان آفرینش واقع شده است.

اسدی با اشاره به روند مثبت عملیات اجرایی این ایستگاه افزود: مساحت ایستگاه آفرینش حدود ۶۵۰۰ مترمربع و در دو طبقه ساخته می‌شود و احداث آن نقش بسزایی در ارتقای خدمات حمل‌ونقل عمومی، به ویژه برای ساکنان شمال‌غرب شیراز و تسهیل دسترسی آن‌ها به مرکز شهر خواهد داشت.

شهردار شیراز صرفه‌جویی در زمان و هزینه شهروندان و ارتقای رفاه و آسایش آنان را از دیگر اهداف ساخت این ایستگاه عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری مکانیزه تونل خط سه مترو طبق برنامه‌ریزی در حال انجام است و عبور دستگاه حفار تی‌بی‌ام از ایستگاه آفرینش نشان‌دهنده پیشرفت مطلوب پروژه در ماه‌های اخیر است.

ایستگاه آفرینش خط سه مترو شیراز در عمق حدود ۲۶ متری زیر زمین و در شمال‌غرب شهر در حال احداث است و تاکنون نزدیک به ۷۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب خاک‌برداری برای ساخت آن انجام شده است.

تلاش شبانه روزی برای اتصال شمال غرب شیراز به مترو
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=54126

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.