تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

17

خط کشی ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر صدرا

  • کد خبر : 52649
  • 28 فروردین 1404 - 21:47

شهردار صدرا از اجرای طرح خط کشی محوری خیابان‌ها و معابر این شهر خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مجتبی پارسایی گفت: خط کشی معابر از علایم ترافیکی محسوب می شود و به نظم در تردد خودروها، افزایش ضریب ایمنی شهروندان و کاهش سوانح رانندگی کمک به سزایی می‌کند.

وی افزود: طرح خط کشی محوری معابر با هزینه ۲ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان از ۲۰ اسفند پارسال آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد.

شهردار صدرا گفت: در این مدت بیش از ۱۲۰هزار متر مربع از معابر صدرا که شامل ۴۵ خیابان می‌شود، خط کشی شدند.

پارسایی تأکید کرد: با هدف کاهش حوادث رانندگی در برخی معابر سانحه خیز، مسیر‌های تردد به صورت خطی از یکدیگر تفکیک شدند.

شهردار صدرا از افزایش متراژ معابر مورد خط کشی خبر داد و خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سلامت و رفاه حال همشهریان، از ابتدا توسعه سطح اجرای طرح مورد تاکید بود و متراژ معابر خط کشی شده نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.

خط کشی ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر صدرا
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=52649

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.