تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

29

اجرای طرح ساماندهی چهارراه قصردشت

  • کد خبر : 51914
  • 10 فروردین 1404 - 7:02

معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز طی اطلاعیه‌ای از اعمال محدودیت موقت ترافیکی در محدوده چهارراه قصردشت به دلیل اجرای طرح ساماندهی عبورومرور در این گلوگاه ترافیکی خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز طی اطلاعیه‌ای از اعمال محدودیت موقت ترافیکی در محدوده چهارراه قصردشت به دلیل اجرای طرح ساماندهی عبورومرور در این گلوگاه ترافیکی خبر داد.

بنابراین اطلاعیه؛ چهارراه قصردشت به‌صورت موقت مسدود می‌شود؛ به‌گونه‌ای که مسیر مستقیم شرق به غرب (خیابان قصردشت به سمت پل معالی‌آباد) و غرب به شرق (پل معالی‌آباد به خیابان قصردشت) مسدود است؛ پس برای تردد از شرق به غرب باید از مسیر کوهسار و دورگرد زیر پل (جنب خیابان دانش‌آموز) استفاده شود و در نهایت به سمت پل معالی‌آباد از طریق خیابان میرزای شیرازی ادامه مسیر دهند.

همچنین برای تردد غرب به شرق از پل معالی‌آباد به سمت خیابان قصردشت باید قبل از رسیدن به چهارراه قصردشت از مسیر بولوار شاهد و در نهایت خیابان دانش‌آموز به خیابان قصردشت دسترسی یابند.

این اطلاعیه افزوده است: مسیرهای شمال به جنوب (تونل کوهسار به خیابان وکلا) و جنوب به شمال (خیابان وکلا به تونل کوهسار) به‌صورت همیشه باز و بدون چراغ‌راهنمایی است.

قابل‌ذکر است، در این طرح موقت چراغ فرماندهی چهارراه قصردشت به طور کامل حذف می‌شود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، حدود سه ماه پیش اجرای یک طرح زیرگذر کلنگ زنی شد و مدت زمان ۶ ماهه برای ساخت آن تعیین شد اما به نظر می رسد این طرح به نتیجه نرسیده و اجرای طرح فعلی با مسدود کردن مسیر غرب به شرق و برعکس جایگزین شده است.
باید دید با توجه به حجم ترافیک چهارراه قصردشت این تغییر و در نتیجه حذف چراغ راهنمایی جوابگو خواهد بود یا خیر!

اجرای طرح ساماندهی چهارراه قصردشت
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=51914
  • ارسال توسط :
  • 750 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای اجرای طرح ساماندهی چهارراه قصردشت بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.