تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس پایش سلامت ۵۰ درصد از پل‌های شیراز آلودگی هوای شیراز

14

فروش آب مقطر به جای داروی ضد سرطان در شیراز

  • کد خبر : 51097
  • 24 اسفند 1403 - 14:11

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از شناسایی و انهدام یک شبکه سازمان‌یافته تولید و توزیع داروهای تقلبی ضد سرطان خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایفدانا، محمد جواد خشنود گفت: این باند مجرمانه با پر کردن شیشه‌های داروهای ضد سرطان با آب مقطر و عرضه آن‌ها در بازار، سلامت بیماران را به خطر انداخته بود. این داروهای تقلبی، که دارای بسته بندی مشابه مونوکلونال آنتی‌بادی‌ها که در درمان سرطان‌های خونی و برخی بیماری‌های دیگر کاربرد دارند؛ بودند با قیمت‌های بسیار بالا در بازار سیاه فروخته می‌شدند.

وی افزود: متخلفان در کارگاه زیرزمینی، تمام مراحل جعل دارو، از پر کردن شیشه‌ها تا درج لیبل و بسته‌بندی‌های تقلبی را انجام می‌دادند. شیشه‌های دارویی که به‌صورت غیرمجاز از کشورهایی مانند ترکیه وارد شده بود، پس از پُر شدن با آب مقطر و نصب برچسب‌های جعلی که در کارگاه خودشان تهیه می‌شد، از طریق پست برای فروش ارسال می‌شد.

به گفته معاون غذا و داروی شیراز، یکی از افراد این باند، پیش از این در ترکیه حضور داشته و در ابتدا برای فردی دارو وارد کرده است. پس از مشاهده سود قابل‌توجه این فعالیت، به قاچاق دارو روی آورده و در ادامه تصمیم گرفته است که خود اقدام به تولید دارو کند. وی با نفوذ در گروه‌های مجازی که خانواده‌های بیماران در آن حضور داشتند، به شناسایی بیماران پرداخته و سپس مدعی می‌شده که امکان تأمین دارو از ترکیه را دارد، اما این داروها به‌صورت قاچاق وارد می‌شدند. متأسفانه برخی خانواده‌ها، به دلیل نیاز حیاتی به دارو، ناآگاهانه این پیشنهاد را پذیرفته‌اند. این فرد برای جلوگیری از ایجاد شک و تردید، قیمت داروها را بسیار بالا اعلام می‌کرده و در برخی موارد، برای یک آمپول تا ۱۵۰ میلیون تومان مطالبه کرده است.

بر اساس مستندات موجود، این فرد با برخی افراد در شهرهای مختلف کشور نیز در ارتباط بوده است. در حال حاضر، یکی از اعضای این باند دستگیر شده و ابزارهایی از جمله دستگاه چاپ برجسته و لیزر در اختیار داشته است. برخی از نمونه‌های تولیدی این فرد موجود است که از نظر ظاهری تفاوتی با داروهای اصلی ندارند و تشخیص آنها بسیار دشوار است.

خشنود با تأکید بر همکاری نیروهای انتظامی و دستگاه قضائی در برخورد با این تخلف گفت: با تلاش نیروهای انتظامی، انبارهای این شبکه کشف شد و یک نفر دستگیر و تلاش نیروهای اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل ادامه دارد؛ همچنین پرونده برای رسیدگی به مراجع قضائی ارسال شده است.

وی در پایان ضمن تشکر از اقدام به موقع و هوشمندانه نیروی انتظامی، از بیماران خواست داروهای خود را صرفاً از داروخانه‌های مجاز و با برچسب اصالت معتبر تهیه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، ضمن هوشیاری، در دام متخلفانی که جان عزیزان مردم برایشان اهمیتی ندارد نیفتند و سریعاً موضوع را به نهادهای ذی‌ربط گزارش دهند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=51097

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.