تاریخ : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 15 December , 2025

آخرین اخبار

34

ناکامی نمایندگان فارس در لیگ برتر هندبال

  • کد خبر : 50311
  • 07 اسفند 1403 - 19:49

در حالی که یک هفته به پایان سی و هفتمین دوره لیگ برتر هندبال مردان کشور باقی مانده و چهره تیم قهرمان هم مشخص شده نمایندگان فارس، عملکردی کمتر از حد انتظار داشتند و به یک مقام سومی و هشتمی بسنده کردند. به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا،‌ تیم نیروی زمینی کازرون که سابقه قهرمانی در این رقابت‌ها را دارد، به مقام سوم بسنده کرد، و تیم شهید چمران لارستان که نخستین سال حضور خود در لیگ برتر را تجربه می‌کرد، در جایگاه هشتم ایستاد.

شهید چمران لارستان، شروعی نامطمئن در لیگ برتر

تیم شهید چمران لارستان که با حمایت بخش خصوصی و مدیریت راستی در این رقابت‌ها حاضر شد، با وجود داشتن بازیکنان توانمند، نتوانست جایگاهی بهتر از هشتمی کسب کند اما بانوان این باشگاه در آستانه قهرمانی لیگ برتر قرار دارند و به نظر می رسد در بخش مردان نیازمند برنامه‌ریزی بهتر و حمایت بیشتر برای رقابت در سطح اول کشور است هر چند سال اول را سپری می کند اماباید برای لیگ آینده تیم قوی تری را روانه مسابقات کنند.

نیروی زمینی کازرونٰ، از قهرمانی تا رضایت به سومی و گفتن تبریک ؟

نیروی زمینی کازرون که با نام پیشین "شهید شاملی" و با سرمایه‌گذاری ناصر شاملی، افتخارات زیادی از جمله قهرمانی و نایب‌قهرمانی‌های متعدد در لیگ برتر و حضور در جام باشگاه‌های آسیا را در کارنامه دارد، این بار به مقام سوم اکتفا کرد. نکته قابل‌تأمل، واکنش‌هایی بود که در فضای مجازی به این رتبه نشان داده شد، در حالی که برخی آن را موفقیت دانسته و تبریک گفتند، عده‌ای دیگر معتقد بودند که این تیم باید برای قهرمانی می‌جنگید، نه اینکه به سومی قانع باشد.

ناصر شاملی که برای توسعه هندبال در کازرون سرمایه‌گذاری زیادی کرده بود، پس از عدم حمایت مسئولان، از تیم‌داری کناره‌گیری کرد و حالا این تیم با نام نیروی زمینی کازرون به کار خود ادامه می‌دهد.

فولاد سپاهان قهرمان شد، سقوط سپاهان نوین و آلومینیوم اراک

در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ برتر، تیم فولاد سپاهان با ۳۱ امتیاز عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. صنعت مس کرمان با ۲۹ امتیاز دوم شد و نیروی زمینی کازرون با ۲۳ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

در انتهای جدول، تیم‌های سپاهان نوین و آلومینیوم اراک با قرار گرفتن در رتبه‌های نهم و دهم، به لیگ دسته پایین‌تر سقوط کردند.

لیگ برتر هندبال مردان با حضور ۱۰ تیم به صورت رفت و برگشت برگزار می شود و تیم قهرمان، به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا حضور خواهد یافت.

هندبال در استان فارس، به‌ویژه در شهرستان کازرون، قدمتی طولانی دارد. این شهر از دیرباز یکی از مراکز اصلی پرورش ملی‌پوشان هندبال بوده و در سال ۱۳۹۹ برای اولین بار با تیم نیروی زمینی شهید شاملی قهرمان لیگ برتر شد. با این حال، نبود مدیریت قوی و حمایت کافی، باعث شده که این تیم نتواند روند موفقیت‌های خود را ادامه دهد.

استان فارس، به‌ویژه شهرهایی همچون کازرون، لارستان، آباده، فسا، فیروزآباد و استهبان، ظرفیت بالایی در هندبال دارند و می‌توانند با برنامه‌ریزی صحیح، دوباره به جمع مدعیان اصلی این رشته در کشور بازگردند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=50311

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.