تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

38

افتتاح تونل انتقال انرژی سه کیلومتری در مرکز شهر شیراز

  • کد خبر : 50176
  • 04 اسفند 1403 - 20:13

تونل انتقال انرژی و خطوط کابلی خروجی ایستگاه ۲۳۰ کیلوولت GIS دانشگاه شیراز به ایستگاه فلسطین با حضور عباس علی آبادی وزیر نیرو در شیراز به بهره برداری رسید.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس شنبه در حاشیه این آئین، اظهار کرد: این طرح به طول سه کیلومتر و با ظرفیت ساخت هشت مدار کابلی، طراحی و اجرا شده و نقش مهمی در تأمین برق پایدار مراکز حیاتی شهر ایفا می‌کند.

یداله حقیقی افزود: طرح ساخت کابل ۶۶ کیلوولت از ایستگاه دانشگاه شیراز تا ایستگاه فلسطین با اعتبار بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال از آذر ۱۳۹۵ تا بهمن ۱۴۰۳ اجرا شده است.

وی ادامه داد: با بهره برداری از این طرح برق مورد نیاز استانداری فارس، نهادهای دولتی، بیمارستان‌های نمازی، خلیلی، حافظ و درمانگاه‌های مطهری، امام رضا (ع) و مراکز علمی، پژوهشی و سایر مراکز مهم و حیاتی در شیراز با ضریب اطمینان بالا تأمین می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس تصریح کرد: این طرح به همت متخصصان داخلی و بهره گیری از دانش فنی و بومی، طراحی و اجرا شده است.

حقیقی با اشاره به اهمیت حفظ منظر و مبلمان شهری این طرح که با استفاده از ترکیب روش‌های حفاری افقی جهت دار، تونلی و فنی اجرا شده است، اضافه کرد: این تصمیم با هدف جلوگیری از تخریب بافت سنتی شیراز، حفظ فضای عمومی و تسهیل تردد شهروندان به ویژه در محدوده‌ی باغ ارم و میدان نمازی گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: در سفر وزیر نیرو به استان ۹ هزار و ۳۸۹ میلیارد تومان طرح افتتاح و عملیات اجرایی طرح‌هایی به ارزش هشت هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان نیز آغاز می‌شود.

عباس علی آبادی وزیر نیرو و هیات همراه در این سفر دو روزه به استان فارس، به شهرستان‌های داراب، فسا و جهرم سفر می‌کند و در قالب این سفر طرح های آب و برق در چهار شهرستان شیراز، داراب، جهرم و فسا به بهره برداری می‌رسد.

۱۸ هزار میلیارد تومان پروژه در صنعت آب و برق در سفر دو روزه وزیر نیرو به استان که از صبح امروز (شنبه ) آغاز شده افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

۵۱ پروژه در حوزه آب و برق افتتاح خواهد شد و ۶ پروژه هم در حوزه آب و برق کلنگ زنی می شود.

پروژه‌های مهم آب و برق در چهار شهرستان شیراز، داراب، جهرم و فسا به بهره برداری می‌رسد. این سفر با هدف توسعه زیرساخت‌های آب و برق در استان فارس و تسریع در اجرای پروژه‌های حیاتی این حوزه انجام شده است.

افتتاح تونل انتقال انرژی سه کیلومتری در مرکز شهر شیراز
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=50176

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.