تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

38

قاتلان اعضای خانواده در بیرم فارس به پنج بار قصاص محکوم شدند

  • کد خبر : 49823
  • 27 بهمن 1403 - 19:13

در پی وقوع جنایت علیه یک خانواده در شهر بیرم لارستان و برگزاری دادگاه متهمان در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان فارس، رئیس کل دادگستری این استان از صدورحکم چهار بار قصاص در ملاء عام برای عامل اصلی جنایت و یک بار قصاص نفس برای همسر وی خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید صدراله رجایی نسب شنبه با بیان اینکه متهم اصلی پرونده به لحاظ مباشرت در قتل سه نفر و مشارکت در قتل نفر چهارم به چهار بار قصاص نفس در ملاء عام محکوم شده است گفت: همسر و هم دست متهم اصلی در این پرونده نیز از حیث مشارکت در یک فقره قتل عمدی به یک بار قصاص نفس محکوم شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده قضایی این جنایت هولناک با توجه به بر انگیخته شدن احساسات عمومی بخصوص در منطقه بیرم به صورت ویژه در دستور کار رسیدگی قرار گرفت گفت: از زمان وقوع این جنایت در مهر ماه امسال ابعاد مختلف پرونده توسط مقامات قضایی در لارستان وهمچنین قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان فارس بررسی شد و برگزاری جلسه دادگاه و صدور رأی قاطع در چارچوب قانون در دستور کار قرار گرفت.

وی به سایر مجازات های کیفری متهمین این پرونده اشاره کرد و افزود: متهمین پرونده علاوه بر حکم قصاص نفس از حیث آدم ربایی نیز هرکدام به ۱۰ سال حبس و از حیث ارتکاب بزه سرقت نیز به سه سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

رئیس کل دادگستری استان فارس خاطر نشان کرد: همسر و همدست متهم پرونده نیز به لحاظ مشارکت در قتل به یک بار قصاص و از حیث معاونت در سه فقره قتل به ۲۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

رجایی نسب گفت: نگهداری و تهدید با سلاح و بزه های کیفری دیگری متوجه متهمین پرونده است که از این حیث نیز متهمان به مجازات های متناسب و مصرّح در قانون محکوم شده اند که مطابق ماده ۱۳۱ قانون مجازات اسلامی در جرایم موجب تعزیر، شدیدترین مجازات صادره در پرونده در انتظار محکومان است.

وی خاطر نشان کرد: رأی صادره از شعبه پنج دادگاه کیفری یک استان فارس ۲۰ روز از زمان ابلاغ رأی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است .

جزئیات ماجرای قتل و گروگانگیری اعضای یک خانواده در جنوب فارس چه بود؟

اعلام خبر قتل اعضای یک خانواده در لارستان و انتشار گسترده فیلمی در فضای مجازی مبنی بر پیدا کردن یک پسر نوجوان دست و پا بسته از جعبه یک خودرو سواری مهرماه امسال در جاده‌های فارس دل بسیاری را به درد آورده که مسولان قضایی فارس گفتند که بررسی سریع این پرونده آغاز شده است.

به گزارش ایرنا،انتشار خبر کشتن دسته جمعی اعضای یک خانواده در جنوب فارس و بعد از آن پخش کلیپی از تعقیب و گریز یک خودرو سواری که راننده آن یک زن است در فضای مجازی و پیدا کردن یک پسر بچه با دست و پا بسته از جعبه عقب این خودرو احساسات بسیاری را برانگیخته است.

رییس پلیس آگاهی استان فارس دوشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۳ در این باره به خبرنگاران گفت: قاتلی که با همکاری همسرش چهار نفر از اعضای یک خانواده را به قتل رسانده بودند دستگیر و روانه زندان شدند.

سرهنگ کاووس حبیبی افزود: بامداد ۱۶ مهرماه ۱۴۰۳ در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قتل چهار نفر از اعضای یک خانواده در یکی از محله‌های شهر لارستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران به محل حادثه اعزام و پس از تحقیقات مطلع شدند که فردی به همراه همسرش به انگیزه سرقت، مادری ۴۱ ساله و چهار فرزند ۱۳،۷،۶ و ۱۴ ساله‌ او را که در همسایگی وی سکونت داشته‌اند به منزل دعوت کرده اند و پس از بستن دست و پاهایشان، چهارنفر از آنان را با سلاح سرد به قتل رسانده اند.

رییس پلیس آگاهی استان فارس با بیان اینکه در همان لحظات اولیه قاتل ۳۲ ساله در منزلش دستگیر شد، ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که همسر قاتل، پسر ۱۳ ساله مقتول را به داخل خودرو انتقال داده و از حوزه استحفاظی خارج شده است.

حبیبی بیان کرد: فورا طرح مهار اجرا شد و عوامل انتظامی موفق شدند با اقدامات فنی خودرو را توقیف کنند و ضمن دستگیری راننده ( همسر قاتل) ۲۴ ساله، پسر بچه ۱۳ ساله را درحالی که دست و پاهایش بسته و در صندوق عقب خودرو بود صحیح و سالم آزاد کنند.

وی ادامه داد: در بازرسی از منزل قاتل یک قبضه سلاح کمری، یک قبضه سلاح وینچستر با مهمات مربوط و ۲ قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو کشف شد و متهمین انگیزه خود از این اقدام را سرقت طلاهای مقتول(مادر ۴۱ ساله) اعلام کردند.

حبیبی گفت: مجرمین برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

لارستان از شهرستان‌ها جنوبی استان فارس است.

قاتلان اعضای خانواده در بیرم فارس به پنج بار قصاص محکوم شدند
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=49823
  • ارسال توسط :
  • 393 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای قاتلان اعضای خانواده در بیرم فارس به پنج بار قصاص محکوم شدند بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.