تاریخ : چهارشنبه, ۲۸ آبان , ۱۴۰۴ Wednesday, 19 November , 2025

آخرین اخبار

فاز دوم بزرگراه حافظ/ حلقه تکمیلی رینگ شمال غرب شیراز الحاق حاشیه‌ساز اراضی قره پیری به شهر صدرا متوقف شد پیشرفت ۵۷ درصدی بزرگراه قره پیری صدرا 🎥: پروژه زیرگذر شهرداری 🎥: پروژه احیای میدان نقاره خانه قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پروژه بازسازی پل شاهد بهره‌برداری از پروژه زیرگذر شهرداری تا سه ماه آینده درب بسته باغ‌های خانواده در شیراز فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه فرونشست زمین در فارس بالاتر از میانگین کشوری است قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۶ آبان ۱۴۰۴ پروژه بیمارستانی که پس از یک دهه هنوز در مرحله خاک‌برداری است! شهربازی بزرگ شیراز در مجاورت پارک آبی ساخته خواهد شد 📸: پروژه اتصال خط یک به چهار مترو شیراز کتابخانه مرکزی شیراز در بوستان ولی‌عصر احداث می‌شود قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۵ آبان ۱۴۰۴ وقوع زلزله ۳/۴ ریشتری در شیراز 🎥: توزیع طعم دهنده‌های غیر خوراکی و سرطان زا در شیراز ساخت کمربندی شمال‌ شرق شیراز از سر گرفته می‌شود

27
به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی انجام گرفت؛

تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز

  • کد خبر : 48866
  • 01 بهمن 1403 - 19:25

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

‌به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایلنا، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ١٣ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از‌جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در‌این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ١٨ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد.

محمدحسین کیانفر با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید‌کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ١٩٠ ثبت و پیگیری کنند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=48866

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.