تاریخ : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 22 January , 2025

آخرین اخبار

📸:مسکن ملی برکت 📸:بزرگراهی در مرکز شهر سئول که به پیاده راه سبز تبدیل شد تکمیل قطعه ۷ آزادراه در هر شرایطی ضروری است شیراز ‌سال گذشته‌ ۹۶ درصد هوای پاک داشته است تصادف در محور شیراز _سروستان یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت گودبرداری غیر اصولی در همسایگی یک مدرسه ابتدایی در شیراز قیمت طلا ، سکه و ارز در بازار شیراز / ۲ بهمن ۱۴۰۳ 📸:پارک آبی شیراز 📸:بازگشت هرج و مرج ترافیکی به بلوار پرستار تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز وعده ای دیگر برای سرعت بخشی به روند ساخت راه آهن شیراز _ بوشهر قیمت طلا ، سکه و ارز در بازار شیراز / ۱ بهمن ۱۴۰۳ 📸:شروع مجدد پروژه پارکینگ طبقاتی و مجتمع تجاری جنت راهداری فارس در خصوص سرعت گیرهای محور شیراز ـ کوار اطلاعیه صادر کرد لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۴ شهرداری شیراز تقدیم شورای شهر شد گور ایرانی در معرض انقراض رشد ۱۰۰ درصدی بارگیری محصولات از طریق راه آهن فارس واژگونی پژو پارس در آزادراه شیراز- اصفهان با ۵ مصدوم قیمت طلا ، سکه و ارز در بازار شیراز / ۳۰ دی ۱۴۰۳ 📸🎥: حال و هوای تخت جمشید (پارسه) ۲۵۰۰ سال پیش

1
به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی انجام گرفت؛

تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز

  • کد خبر : 48866
  • 01 بهمن 1403 - 19:25

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

‌به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایلنا، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ١٣ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از‌جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در‌این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ١٨ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد.

محمدحسین کیانفر با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید‌کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ١٩٠ ثبت و پیگیری کنند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=48866

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.