تاریخ : سه شنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 11 February , 2025

آخرین اخبار

تعرض به عرصه و حریم نقش رستم با ساخت میدان! تیراندازی منجر به قتل در شهرک میانرود بزرگترین زیرگذر جنوب کشور در شیراز افتتاح می‌شود قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ 📸: ریزش دیواره ای که زمانی قرار بود آبشار مصنوعی باشد! فوت دو کوهنورد لارستانی در راه صعود به قله دماوند 📸: ساخت یک المان دیگر در ورودی جنوب غربی شیراز! قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ پارک چنارراهدار، ۱۵ سال پس از کلنگ زنی! کاوش در تپه پوستچی در اولویت نیست پویش کاشت ۵ میلیون بذر گیاهان بومی در ارتفاعات شیراز تامین مالی قطعه ۷ آزادراه شیراز _ اصفهان با تهاتر زمین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ 📸: مسکن ملی دانش یک 📸: پیشرفت صفر تقاطع سفیر _ رحمت، دو سال پس از کلنگ زنی! توقف ساخت بیمارستان تامین اجتماعی شیراز به دلیل تامین نشدن منابع مالی معضل آبیاری مزارع با فاضلاب در حاشیه شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ 📸: تعطیلی کارگاه تقاطع سفیر _ کمربندی 📸: ساخت ایستگاه شکوفه خط دو مترو شیراز در هاله ای از ابهام

6
به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی انجام گرفت؛

تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز

  • کد خبر : 48866
  • 01 بهمن 1403 - 19:25

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

‌به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایلنا، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ١٣ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از‌جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در‌این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ١٨ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد.

محمدحسین کیانفر با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید‌کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ١٩٠ ثبت و پیگیری کنند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=48866

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.