تاریخ : یکشنبه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 16 November , 2025

آخرین اخبار

شهربازی بزرگ شیراز در مجاورت پارک آبی ساخته خواهد شد 📸: پروژه اتصال خط یک به چهار مترو شیراز کتابخانه مرکزی شیراز در بوستان ولی‌عصر احداث می‌شود قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۵ آبان ۱۴۰۴ وقوع زلزله ۳/۴ ریشتری در شیراز 🎥: توزیع طعم دهنده‌های غیر خوراکی و سرطان زا در شیراز ساخت کمربندی شمال‌ شرق شیراز از سر گرفته می‌شود 🎥: نخستین موزه روباز آرامستانی کشور احیا می شود 📸: ۳ مصدوم در سانحه شدید رانندگی در کمربندی شیراز آغاز ثبت نام طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز یک کشته در برخورد دو کامیون در آزادراه شیراز – اصفهان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۴ آبان ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند قاچاق پرندگان شکاری آرامستان دارالسلام به عنوان موزه‌ احیا می‌شود آغاز طرح جامع ساماندهی ترافیک شیراز تا سه سال آینده همه پروژه های مسکن ملی به اتمام می رسند آغاز نصب چهار سامانه هوشمند کنترل سرعت در بزرگراه کوهسار برگزاری سومین جشنواره ملی انار و خرمالوی شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ آبان ۱۴۰۴ وعده بهره برداری از فرودگاه شمال فارس تا ۲ سال آینده

28
استاندار فارس :

زنگ خطر رشد منفی جمعیت در فارس به صدا در آمده است

  • کد خبر : 48137
  • 17 دی 1403 - 18:55

استاندار فارس با اشاره به آمار موالید و ازدواج در این استان، از به صدا درآمدن زنگ خطر رشد منفی جمعیت در این استان خبر داد.

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ به نقل از ایسنا حسینعلی امیری امروز، ۱۷ دی در جلسه شورای ثبت احوال استان فارس با بیان اینکه ثبت احوال امروز با زمان گذشته تفاوت دارد و تحولات زیادی را پشت سر گذاشته است، بیان کرد: اهمیت سازمان ثبت احوال در برنامه‌ریزی‌های مهم و اساسی کشور ضرورتی غیر قابل اجتناب است.

وی با اشاره به اینکه بدون استفاده از آمار و ارقام مدیریت و برنامه‌ریزی در امور مختلف کشور امکان‌پذیر نیست، تاکید کرد: البته نباید این موضوع را نادیده بگیریم که ارزش آمار و ارقام و داده‌های ثبت احوال به تحلیل و اقدامات پژوهشی است که بر اساس این آمارها باید انجام شود.

امیری ادامه داد: آمار و ارقام واقعیت‌ها، نیازها و حتی شرایط نگران‌کننده را به ما گوشزد می‌کنند که اگر با بررسی و تحلیل آن‌ها، راهکارهای مناسب و برنامه‌ریزی‌های لازم را تدوین و اجرایی نکنیم، استفاده ناقصی از این آمارها داشته‌ایم.

نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه بعضی از آمارهای سازمان ثبت احوال نگران‌کننده است، گفت: کاهش میزان موالید در سال‌های اخیر کشور را برای آینده نزدیک با بحران پیری و رشد منفی جمعیت مواجه می‌کند که علاوه بر هشداری برای به خطر افتادن امنیت و تمامیت ارضی، هزینه‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی را در مدیریت کشور افزایش می‌دهد.

استاندار فارس همچنین با بیان اینکه آمارها حاکی از به خطر درآمدن زنگ کاهش ازدواج است، بر لزوم فعالیت جدی کارگروه اجتماعی و امور خانواده در این زمینه و مطرح شدن موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تاکید کرد.

وی اضافه کرد: در برنامه‌ریزی‌ها و یافتن راهکارها باید اجرایی و قابل اندازه‌گیری بودن تصمیمات مدنظر قرار گیرد تا در یک بازه زمانی مشخص بتوانیم نتیجه فعالیت‌ها را بررسی کنیم که در چه نقطه‌ای قرار داشته و به کدام نقطه رسیده‌ایم.

استاندار فارس بر لزوم به‌روز رسانه مداوم پایگاه اطلاعات جمعیتی ثبت احوال تاکید کرد و افزود: این پایگاه از اهیمت ویژه‌ای برخوردار است و به روز بودن آن از این‌رو حائز اهمیت است که باید در برنامه‌ریزی‌های کلان استان مور بهره‌برداری متولیان امور قرار گیرد و امورات جاری مردم را تسهیل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، امیری همچنین تاکید ویژه‌ای بر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی مربوطه برنامه‌ریزی جدی و عملیاتی در این حوزه را مدنظر قرار داده و این برنامه‌ها را به گونه‌ای تدوین کنند که پیشرفت آن قابل سنجش، اندازه‌گیری و ارزیابی باشد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=48137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.