تاریخ : یکشنبه, ۶ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 26 March , 2023

آخرین اخبار

فرهنگ و هنر بهترین ابزار برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است وعده نصب تابلو روزشمار پروژه های شهرداری شیراز عملی نشد طرح تقاطع نواب صفوی – بزرگراه کمربندی شیراز میزان بارش شهرهای فارس در سامانه بارشی اخیر اعلام شد 🎥 ترنم و طراوت باران در بیشتر نقاط فارس 🎥 جان دوباره آبشار فصلی دشت ارژن از ۸ اَبَـــر پروژه وعده داده شده چه خبر؟ 📷 پاییز رنگارنگ شیراز در باران آذرماه 📷 تصاویر هوایی زیبا از شیراز 📷 مجسمه سعدی شیرازی در شهر نانجینگ چین نصب شد باغ جنت به عنوان نخستین محل تجمعات قانونی در شیراز تعیین شد افتتاح باند دوم جاده ابوالحیات- دشت ارژن 📷 پیشرفت خط ۲ مترو شیراز / آبان ۱۴۰۱ ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید خریداری می‌شود 📸 بزرگراه کوهسار / آبان ۱۴۰۱ 📸 شروع ساخت پروژه ۱۶۰۰ متری زیرگذر گویم 🎥 افتتاح تقاطع چندسطحی مدافعان سلامت در شیراز آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح حافظ شیراز 📷 گردهمایی خودروهای فولکس واگن 🎥 تصادف سه تانکر حمل سوخت در جاده جهرم – لار منجر به آتش‌سوزی شد

9

بازگشت فجر سپاسی به ورزشگاه خاطره انگیز حافظیه

  • کد خبر : 45194
  • 13 مرداد 1400 - 15:05

تیم فجر سپاسی شیراز که به تازگی به لیگ برتر راه پیدا کرده است قصد دارد استادیوم حافظیه را به عنوان میزبان دیدارهای خانگی به سازمان لیگ معرفی کند.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از “ورزش سه”، استادیوم پارس که یک استادیوم تازه تاسیس است از نظر تاسیسات با مشکلاتی روبرو است که تعمیر و اصلاح آن زمان بر و از سویی متحمل هزینه های بالایی است. از  اینرو اداره کل ورزش و جوانان استان فارس در تلاش است در یک اقدام فوری استادیوم حافظیه شیراز را برای میزبانی از دیدارهای فجر سپاسی در فصل جدید آماده کند.

رسول فلاح مدیر عامل باشگاه فجر سپاسی در این باره می گوید:« مسئولان اداره ورزش و جوانان اعلام کردند که ورزشگاه حافظیه را برای چند مسابقه ابتدایی لیگ برتر آماده و استانداردهای لازم را در آن ایجاد می‌کنند و سپس به سراغ آماده سازی ورزشگاه پارس که مشکلاتی از نظر تاسیساتی دارد، می‌روند. در این زمینه هم از چمن چند ورزشگاه مانند ثامن و شهید سلیمانی (سیرجان) بازدید و هم چنین با پیمانکار مربوطه صحبت شده است.»

مدیر عامل باشگاه فجر هم چنین در خصوص کادر فنی تیم در فصل آینده و استفاده از بازیکنان سرباز در ترکیب فجر سپاسی صحبت کرد و گفت:« قصد داریم اسکلت تیم را حفظ کنیم و بعد از آن باید ببینیم کدام بازیکنان سرباز می‌‌شوند تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم. البته به دنبال این نیستیم که تیم را با بازیکنان سرباز ببندیم اما اگر بازیکن خوب و با کیفیتی در لیگ برتر باشد که سرباز شده چه اشکالی دارد از او استفاده کنیم؟ در کنار آن اگر سرمربی تشخیص بدهد که بازیکنی برای تقویت تیم نیاز است که سرباز نیست، برای جذب او اقدام می‌کنیم. در فصل گذشته لیگ یک هم از ۳۶ بازیکنی که به فدراسیون اعلام کردیم، تنها ۱۶ بازیکن سرباز و بقیه آزاد بودند. هم چنین طی چند روز آینده در خصوص کادرفنی تصمیم گیری و تعیین تکلیف می‌شود و بعد از آن براساس نیازهای کادرفنی برای تقویت تیم اقدام می‌کنیم. بودجه را بسته‌ایم، همه جوانب را در نظر گرفته‌ایم و مشکلی نداریم.»

>
نظرات حاوی توهین، افترا، غیرمرتبط با عنوان مطلب و نگاشته شده به صورت انگلیسی تایید نخواهند شد. در صورت نیاز به "بحث آزاد" از منوی بالای سایت مراجعه کنید.
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=45194

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.