تاریخ : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 15 December , 2025
39

گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در شیراز

  • کد خبر : 39314
  • 30 بهمن 1397 - 4:29

گردهمایی بزرگ راهنمایان گردشگری ایران با محوریت بازدید از مجموعه‌های جدید جهانی ثبت شده این استان از ۳۰ بهمن تا سوم اسفند در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری فارس گفت: این گردهمایی با حضور حدود یک هزار راهنمای گردشگری و با محوریت معرفی محور‌های ثبت جهانی فارس و معرفی جاذبه‌ها و گردشگری مذهبی برگزار می شود.

امیر سبوکی با بیان اینکه این رویداد با توجه به ظرفیت های بالای فارس در مباحث تاریخی، فرهنگی و گردشگری انجام خواهد شد، افزود: معرفی مجموعه سعدیه و باغ دلگشا از برنامه‌های روز اول گردهمایی است.
وی، معرفی موزه نظامی خاورمیانه در باغ عفیف آباد، معرفی جاذبه‌های مذهبی فارس با حضور در حرم احمدبن‌موسی (ع)، معرفی مساجد کمتر توجه شده استان از جمله مسجد جامع عتیق و مدرسه خان، معرفی بازار‌های کمتر دیده شده شیراز همچون؛ حاجی، اردو بازار، سرای مشیر و بازار وکیل و همچنین بازدید از مجموعه زندیه برای روز دوم این گردهمایی پیش‌بینی شده است.
سبوکی اظهارداشت: سومین روز از این گردهمایی در تالار حافط شیراز برگزار خواهد شد و پس از آن راهنمایان گردشگری شرکت کننده در سیمنار‌های گردشگری با هدف توانمندسازی آموزشی راهنمایان گردشگری شرکت می‌کنند.
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری فارس بازدید از مجموعه‌های ثبت جهانی فارس با اولویت محور ساسانی را پایان بخش برنامه‌های گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران در آخرین روز اعلام کرد.
استان فارس دارای یک هزار و ۵۰۰ راهنمای گردشگری است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=39314

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.